Sähköasentaja- ja autuomaatioasentaja

Suomen Allaslaite Oy on tuottanut puhdasta vettä ja vesielämyksiä vuodesta 1983 keskittyen uimaveden käsittelyjärjestelmiin.
Toimintamme aikana olemme urakoineet menestyksekkäästi yli 400:n kohteen vedenkäsittelyjärjestelmät.

Työntekijöidemme ammattitaito ja kokemus on ratkaisevan tärkeässä roolissa korkeatasoisten vedenkäsittelyjärjestelmien toimivuuden, hyvän vedenlaadun sekä laitteistojen elinkaaren kannalta. Uusien ratkaisujen ylivoimainen asiantuntemus vahvuuksiamme.

Etsimme tiimiimme Suomen allaslaite Oy:lle sähkö- ja automaatioasentajaa vedenkäsittelyjärjestelmien pariin.

Palveluihimme kuuluvat uimahallien ja kylpylöiden eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen, huoltoon ja koulutukseen saakka. Meiltä on saatavilla myös laaja valikoima alan tuotteita ja toimimme usean tuotteen maahantuojana. Järjestämme myös vedenkäsittelykursseja uimahallien ja kylpylöiden vedenkäsittelytekniikasta vastaaville laitosmiehille sekä päätöksiä valmisteleville henkilöille. 

Mitä tulisit meillä tekemään?

Etsimme tiimiimme itsenäiseen ja vastuulliseen työhön kykenevää asentajaa. Tehtäviisi kuuluvat vedenkäsittelyjärjestelmien huolto ja osallistut osaltasi myös projektien läpiviemiseen. Voimme muokata tehtäväkuvaasi kokemuksesi ja kehittymistoivomustesi mukaan, pääpaino on kuitenkin huollon tehtävissä. Meillä saat osallistua vahvasti käytännön toteutukseen ja tulet vierailemaan myös työmailla ja osallistumaan asiakastyöhön. Työskentelypaikkasi on Lahdessa tai Pk-seudulla, mutta työ vaatii liikkumisvalmiutta koko Suomen alueella. Kilometrejä vuodessa tulee useampi kymmentuhat, liikkuminen suoritetaan yrityksen ajoneuvolla.

Mitä me etsimme?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Arvostamme myös aiempaa kokemusta sähköasennuksista tai mahdollisesti jopa aikaisempaa kokemusta vedenkäsittelyjärjestelmistä tai niiden huollosta, mutta tämä ei ole kuitenkaan edellytys, sillä saat työhösi hyvän ja mittavan perehdytyksen työsi ohessa. Erillisiä sähkötyölupia emme vaadi mutta odotamme sinun osaavan tulkita sähkökuvia.

Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tekijä. Työssä pääpaino on huollon työtehtävissä ja meillä asiakkaasta huolehditaan aina hyvin ja siksi toivomme, että koet asiakas- ja työmaakäynnit mukavana osana työpäivää. Itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.  

Miksi meille?

Suomen allaslaitteella arvostamme motivoituneita ammattilaisia ja meillä pääset mukaan hyvähenkiseen ja asiantuntevaan porukkaan, joka on vedenkäsittelyjärjestelmien kirkkainta kärkeä. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät ja niiden suorittamiseen osaavien ja vankan tietotaidon omaavien työkavereiden tuen. Olemme ketterä ja joustava alalla pitkään toiminut yritys, jossa myös työntekijät viihtyvät pitkään.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, joka solmitaan suoraan Suomen allaslaitteen kanssa. Lisäksi työntekijöiden etuihin kuuluvat mm. puhelinetu, työkykyvakuutus, hammashoitoetu ja erillinen bonusjärjestelmä.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi tämän linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnel Liena Silen puh. 040826770 / liena.silen@eezy.fi

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen työsuhde

Suomen Allaslaite OY

Suomen Allaslaite on luotettava ja kokenut yhteistyökumppani, joka voi tarvittaessa ottaa kokonaisvastuun projektin kaikista vaiheista.

Palveluumme kuuluvat eri työvaiheet suunnittelusta toteutukseen, huoltoon ja koulutukseen saakka.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!