Sähköasentaja, JPTUF, Kangasala

Haemme JPTUF Oy:lle Kangasalle 

TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENTAJAA.

Toivomme, että sinulla on vaadittava koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuuden tai liikkuvan kaluston sähkötöistä. Olet tarkka ja huolellinen tekijä, jolle laadukas työnjälki on tärkeä osa työskentelyä. Hyvä sähköpiirustuksien lukutaito on tarpeellinen taito osana tehtävää. 

Työsuhde on kokoaikainen 40h/vko ja alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta vakinaistuminen mahdollista jo heti koeajan päättymisen jälkeen (6 kk). Määräajan jälkeen on tarkoitus työllistyä asiakkaan kirjoille. Tehtävässä pääset aloittamaan heti, kun se vaan on Sinulle mahdollista. Tässä työssä saat työskennellä mukavassa tiimissä, sekä saat ajanmukaiset, siistit toimitilat ja mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. Palkkaus sopimuksen mukaan. Olet sitten nuori osaaja tai alan ammattilainen, tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi pian! 

Lisätietoja haun tiimoilta saat soittamalla suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +35844 033 9993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hae siis heti tai vinkkaa kaverille.

Kiitos, odotamme jo hakemustasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Sähköasentaja, JPTUF, Kangasala

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!