Sähköasentaja kokoonpanoon - Bronto Skylift Oy Ab Pori

Etsimme asiakkaallemme Bronto Skylift Oy Ab:lle Porin toimipisteeseen kahta (2)

SÄHKÖASENTAJAA KOKOONPANOON. 

Bronto Skylift Oy Ab on hydraulisia henkilönostimia valmistava metalliteollisuusyritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Sähköasentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien nostinautojen sähkö- ja kokoonpanotyötä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa sekä sinnikkyyttä, koska tulkitset ja sovellat insinöörien piirtämiä kuvia. Sinulla on osaamista teollisuuden sähköasennuksista sekä kiinnostusta tehdä myös mekaanista asennustyötä. 

Sinulle on tärkeää laadukas työnjälki ja näin arvostat myös omaa osaamistasi. Toimit tarkasti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaan ja huolehdit myös työturvallisuuden noudattamisesta. Sinulla on motivaatiota myös kehittää työtä sekä itseäsi työntekijänä.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuuden alan tai liikkuvan kaluston sähkötöistä tai muusta vastaavasta, joka tukee tehtävää. Luemme eduksi myös kokemuksen isojen kappaleiden käsittelystä, siltanosturin käyttökokemuksen sekä Erp-järjestelmä tuntemuksen. Tehtävässä menestymiseen vaaditaan myös oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja.

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen vakaan arvostetun kansainvälisen toimijan riveissä, josta sinulla on mahdollisuus vakinaistumiseen. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä.  Pääset aloittamaan tehtävässä heti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen.

ValtaGroup Oy hoitaa asiakkaan Bronto Skylift Oy Ab rekrytointia ja käsittelee hakemukset luottamuksella sekä sopii haastatteluista. Mikäli tarvitset lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäki, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!