Sähköasentaja kokoonpanoon

Etsimme asiakkaallemme Tampereen alueelle

SÄHKÖASENTAJAA

Työ sisältää sähkö- ja automaatiokeskusten kokoonpano-, kalustus- ja kytkentätehtäviä.

Edellytämme sinulta sähköalan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, sekä sähköpiirustusten lukutaitoa. Voit olla myös nuori, vastavalmistunut osaaja ja olet kerryttänyt jonkinverran kokemusta esimerkiksi työharjoittelusta. Sinulla on aikaansaava ja ammattimainen asenne työntekoon. Olet työssäsi täsmällinen ja omatoiminen ja ylpeä tekemästäsi työstä. Sekä itsenäinen- että tiimityöskentely on sinulle mieluista ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle työn mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työyhteisössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työntekijänä sekä päästä mukaan myös tuotannon kehittämistyöhön. Käytettävissäsi on sairaanhoitotasoinen työterveys Mehiläisessä.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde 6-12kk, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä asiakasyrityksen kirjoille. Työpaikalle on hyvät kulkuyhteydet.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.valtagroup.fi. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Hannele Könnömäelle, p. +358440339993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö hannele.konnomaki@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!