Sähköasentaja, Lehdon Putkiremonttiyksikkö

Haemme nyt sähköasentajia urakkaluonteiseen työhön pääkaupunkiseudun linjasaneerauskohteisiimme. Etsimme porukkaamme ammattilaisia, joilta löytyy jo entuudestaan vankka osaaminen sähköasentajan tehtävistä ja mahdollisesti kiinnostusta nokkamiehen rooliin nyt tai myöhemmin tulevaisuudessa kokemuksen karttuessa.

Olemme yksi pääkaupunkiseudun merkittävimmistä linjasaneeraus yrityksistä. Keskimäärin meillä on 10 kohdetta työnalla ja vuodessa valmistuu vajaa 1000 putkiremontoitua asuntoa.

Miksi juuri meille
Yksikkömme toiminta on siinä mielessä poikkeuksellinen, että teemme kohteet valmiiksi omien yli 100 asentajan voimin. Meiltä löytyy myös oma putki- ja sähköosasto. Työmaamme valmistuu aina aikataulussa. Vaihtuvuus tiimeissämme on todella pientä koska yhteishenki on vahva, työllisyys taattu ja pidämme henkilöstämme huolto ja arvostamme heidän osaamista.

Meillä on taidokas ja toimiva pitkäaikainen oma yli 100 asentajan SÄHKÖ-, RAK- ja LVI-asentajatiimi sekä vakiintuneet yhteistyökumppanit, ei siis alati vaihtuvia aliurakoitsijoita.

Putkiremontti konseptimme on selkeä, työkalut kunnossa ja työmaamme aikataulussa – näistä olemme ylpeitä! Kun saavut työmaalle ovikortit ovat paikalla, materiaalit oikeaan aikaan tontilla ja laadukkaat työkalut valmiina sinua odottamassa.

Me tarjoamme sinulle urakkatyömahdollisuuden ja kattavat luontoisedut, joista voit lukea lisää osoitteessa www.lehto.fi/meille-toihin.

Odotamme sinulta
- sähköasentajan perustutkintoa
- ammattiylpeyttä työn laadusta
- suomen kielen taitoa
- urakkamiehen vauhtia
- vähintään 3 vuoden työkokemusta sähköasennustöistä
- kokemus linjasaneerauksista lasketaan eduksi

Ota yhteyttä jo tänään!
Voit ottaa yhteyttä putkiremonttien talotekniikkapäällikkö Tommi Mattilaan p. 040 1477 447 tai tommi.mattila@lehto.fi. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen helpoiten oheisen lomakkeen kautta - sen täyttää näppärästi vain noin 5 minuutissa.

Hakuaika päättyy 13.01.2022. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Ollaan pian yhteyksissä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Lehto Group

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja.

Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus. Työllistämme yli 1000 henkilöä ja vuoden 2020 liikevaihtomme oli 544,7 miljoonaa euroa.

Puhelin: 040 1477 447
Sähköposti: tommi.mattila@lehto.fi
Sijainti: Väritehtaankatu 8
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!