Sähköasentaja Lohjalle, Quant Finland Oy

Etsimme asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle Lohjalle

Sähköasentajaa teollisten kunnossapitotöiden pariin vakituiseen työsuhteeseen Quantin asiakaskohteeseen.

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. ”Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.”

Sähköasentajan tehtäviin kuuluvat konelinjojen korjaus- ja muutostyöt, vianhaku ja muut kunnossapitotehtävät. Toimit aktiivisessa yhteistyössä Quantin asiakkaan kanssa ja varmistat omalla työlläsi tuotantolaitteiden hyvän käytettävyyden. Turvallinen työskentely, sosiaaliset taidot ja positiivinen asenne tulevat sinulta luonnostaan. Sinulta löytyy sähköpiirustusten lukutaitoa ja ymmärrystä sähköasennusten parista, sekä tietysti tarkkuutta ja huolellisuutta itsenäiseen työhön. Osaat raportoida oleelliset asiat sekä työkavereiden että asiakkaan tarpeisiin.

Odotamme, että sinulla on sähköasentajan ammattitutkinto ja vastaavanlaista työkokemusta sähköasennusten parista. Myös sähkötyöturvallisuusmääräyksien tunteminen ja englannin kielen (riittävä) osaaminen ovat tarpeen. Valitulta hakijalta löytyvät voimassa olevat sähkö- ja työturvallisuuskortit (nämä voidaan suorittaa myös työsuhteen aikana). Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itseohjautuva, yhteistyötaitoinen ja otat turvallisuusasiat tosissasi. Hyvä asiakaspalveluasenne on tärkeää – kunnossapito on asiakaspalvelua!

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi sekä kattavat työsuhde-edut. Tulet työllistymään suoraan asiakkaan omille kirjoille. Asiakkaallemme Quant Finland Oy:lle turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja he tarjoavatkin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Kyseessä on kaksivuorotyö (aamu-ilta-päivä syklissä), mutta tarpeen mukaan työtä tehdään myös muissa vuoroissa.

Rekrytoinnista vastaa ValtaGroupissa Anna Hirsimäki, p. 050 382 2466, anna.hirsimaki@valtagroup.fi. Ole Annaan yhteydessä, jos kaipaat lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen. 

Kiitos, odotamme jo hakemustasi! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Sähköasentaja Lohjalle, Quant Finland Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!