Sähköasentaja, Oulu

Hei sinä sähköalan ammattilainen, itsenäistä työtä etsivä asentaja! Etsitkö uutta työtä ja vaihtelevat asennustyöt niin saneeraus- kuin uudiskohteissa kiinnostavat? Jatka lukemista, sillä:

etsimme asiakkaallemme työhön tarttuvalla asenteella varustettua SÄHKÖASENTAJAA!

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta sekä voimassa olevia kortteja (työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuus). Toivomme sinulta löytyvän asennuskokemusta minimissään 2-3 vuotta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana asennusporukkaa. Työskentelyotteesi on ripeä ja oma-aloitteinen, huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Työkohteet sijaitsevat Oulun talousalueella. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, sopimuksen mukaan ja töitä on tarjolla pitkäaikaisesti. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoilla.

Jätä hakemus!

Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän siis hakemuksesi tehtävään hakujärjestelmämme kautta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Setälä puh. 050 547 1467, sini.setala@career.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Botnia Career Oy

Botnia Career on oululainen henkilöstöpalvelualan yritys ja me teemme työtä sydämellä, 
kunnioittaen arvojamme, välittäminen, kiltteys, ilo, vastuullisuus ja oppiminen. Kuulumme osaksi lappilaislähtöistä Career.fi - henkilöstötaloa.

Etsitään yhdessä sinulle työ, jota on ilo tehdä! 

Puhelin: 0505471467
Sähköposti: sini.setala@career.fi
Sijainti: Koulukatu 17, Oulu

An employment services Company that has a passion for encountering people personally, kindly and with care. 

Logo

Sähköasentaja, Oulu

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!