Sähköasentaja (Piikkiö)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Haemme asiakkaallemme kokemusta omaavaa sähköasentajaa Piikkiössä sijaitsevaan kohteeseen. Työaika on arkisin klo 7:00-15:30 ja projekti kestää noin 2 kuukautta, mahdollisesti pidempään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy monipuolinen kokemustausta sähköistyksen eri vaiheista, erityisesti sähkösaneeraustöistä. Pystyt toimimaan työssäsi itsenäisesti ja hoidat projektin huolella alusta loppuun. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. 

Työtehtävät

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset sähköasentajan saneeraustyöt ja työtehtävät voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia: kokonaiset tai osittaiset purkutyöt, kaapelointi, kalustaminen, rasiakytkennät, valaisinasennukset, jne. Kohteena on teollisuuskiinteistö.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme työntekijöillemme aina osaamiseen perustuvan, kuitenkin vähintään TES:n mukaisen palkkauksen. Kunnolliset työvälineet ovat kunnian asia, ja tiimimme tukee sinua kaikissa työsuhdeasioissa. Löydät meiltä aina jatkoa edelliseen pestiin, ja kauttamme on useasti päädytty asiakasyrityksen vakituiseksi työntekijäksi

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Täytä lyhyt hakulomake, ja muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä soittamalla arkisin (9-10) 040 720 5545 tai laittamalla sähköpostia niklas.remmer@contiopalvelut.fi.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Logo

Sähköasentaja (Piikkiö)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!