Sähköasentaja, Pori

Etsimme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA Poriin kokoonpanoteollisuuden tehtäviin. 

Asiakkaamme on alansa arvostettu markkinajohtaja. Yrityksen liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on yli 95 %. Tuotantoyksiköt sijaitsevat Tampereella ja Porissa. Lisäksi tytäryhtiöt löytyvät Saksasta, Ruotsista, Sveitsistä ja Yhdysvalloista.

Sähköasentajan työ pitää sisällään uusien valmistettavien koneiden sähkö- ja kokoonpanotöitä. Työssä tarvitaan hyvää kuvienlukutaitoa sekä sinnikkyyttä ratkoa ongelmia. Sinulla on toimeentarttuva asenne työtä kohtaan ja arvostat laadukasta työnjälkeä sekä omaa osaamistasi. Toimit tarkasti annettujen ohjeiden ja aikataulujen mukaan ja huolehdit työturvallisuuden noudattamisesta. 

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa työkokemusta mielellään liikkuvien koneiden ja työkoneiden sähkö- ja kokoonpanotöistä, mutta tämä ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas ja rohkea asenne oppia uutta.

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä ja välittömässä organisaatiossa mukavilla työkavereilla sekä nykyaikaisilla työvälineillä varustettuna. Tarjoamme aluksi määräaikaisen vuokratyösuhteen osana arvostetun kansainvälisen toimijan rivejä. Työskentelet osana muuta Porin yksikön kokenutta tiimiä.  Pääset aloittamaan tehtävässä heti sopimuksen mukaan, mahdollisen hakemuskäsittelyn ja haastattelun jälkeen. Työaika on 40h/vko ja työtä tehdään kahdessa (2) vuorossa, aamu ja ilta.  

Heräsikö kysyttävää?

Rekrytointia hoitaa ValtaGroup Oy. Mikäli haluat lisätietoja haun tiimoilta, ota yhteyttä ValtaGroupissa Hannele Könnömäkeen, +35844 033 9993, hannele.konnomaki@valtagroup.fi

Odotamme sinua!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy on alan ammattilaisten perustama valtakunnallista rekrytointipalvelua harjoittava yritys. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Sähköasentaja, Pori

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!