Sähköasentaja, Taavetti

Miltä kuulostaisivat vaihtelevat työtehtävät ja vakituinen työsuhde yhdessä Suomen suurimmista rakennusalan konserneista? 

Tule osaksi kunnossapitotiimiämme!

Etsimme nyt Taavetin elementtitehtaallemme

SÄHKÖASENTAJAA

teollisuuden sähköasennus-, ennakkohuolto- ja kunnossapitotehtäviin.

Jos sinulla on sähköasentajan perustutkinto ja/tai vähintään 1-5 vuoden työkokemus sähköasennustehtävistä, voisit sopia tehtävään hienosti. Myös mekaanisen kunnossapidon osaamisesta on etua. Työkavereina sinua odottaa tehtaan n. 60:n henkilön vahvuinen tuotantoporukka. Työ voi sisältää vuorotyötä. 

Tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen ja opastuksen. Työnantajana Lujabetoni on vakaa ja turvallinen perheyhtiö. Meillä on kattavat henkilöstöedut ja panostamme merkittävästi hyvään johtamiseen sekä henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen.

Lähetä meille hakemuksesi helposti "hae tätä työpaikkaa"-painikkeen kautta ja liity osaksi vahvinta betoniosaajaa!

Työn aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti tilanteesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä ja Lujabetonista työpaikkana voit tiedustella Tehdaspalvelupäällikkö Jouni Heikkuriselta p. 044 585 2110.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen kokoaikainen

Lujabetoni

Lujabetoni suunnittelee, valmistaa ja asentaa rakennuselementtejä, valmisbetonia ja infratuotteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihto on 200M€ ja se työllistää 1000 henkilöä 27:llä tehtaallaan. Lujabetonin strateginen tahtotila on olla toimialansa Vahvin Betoniosaaja. Tämän mahdollistaa toimialan aktiivisin asiakastyöskentely, paras betoniosaaminen sekä parhaat betonituotteet ja –ratkaisut. 

Lujabetonin toiminnan kivijalat ovat Lujissa arvoissa, jotka yhdessä vahvan taseen, kattavan tehdasverkoston, laajan tuoteportfolion sekä osaavan henkilöstön kanssa luovat vahvan perustan menestykselle. Tavoitteitamme kohti menemme jatkuvalla kehitystyöllä, jota ohjaavat rakentavien asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen, kestävä kehitys sekä betonirakentamisen tuotteistaminen tehdasvalmiiksi kerrostaloratkaisuiksi. Panostamme merkittävästi henkilöstömme hyvinvointiin, esihenkilötyöhön, työturvallisuuteen ja osaamispääoman kasvattamiseen tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Puhelin: 020 789 5500
Sähköposti: tyohakemukset@luja.fi
Sijainti: Teollisuustie 18 Taavetti

Logo

Sähköasentaja, Taavetti

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!