Sähköasentaja saneerauskohteeseen (Turku)

Reilumpaa ja palkitsevampaa työnvälitystä! Vuonna 2018 perustetun yrityksemme tavoitteena on tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomessa. Kauttamme löydät eri pituisia tehtäviä niin raskailta aloilta kuin toimistoympäristössä. Kurota siis hunajapurkkiin ja löydä uusi työsi!

Meidät löydät livenä sekä netistä. Tule moikkaamaan!Tehtävänkuvaus

Haemme maineikkaalle Turkulaiselle asiakkaallemme ammattitaitoista sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevää sähköasentajaa Hepokullassa sijaitsevalle saneeraustyömaalle. Töiden alustava kesto on kevääseen 2023, ja työaika on arkisin klo. 7:00-15:30. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten klikkaile oitis hakemukseen!

Toivomme sinulta

Sinulta löytyy monipuolinen kokemustausta sähköistyksen eri vaiheista. Pärjäät työssäsi itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky, sillä työmailla on ajoittain hektistä. Tehtävässä edellytetään kuvienlukutaitoa ja huolellista työnjälkeä. Omien työkalujen käytettävyys on iso plussa. 

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset saneerauskohteen sähkötyöt.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle reilun osaamiseesi perustuvan palkkauksen sekä työkalukorvauksen. Hyvällä tyypillä on oiva mahdollisuus vakinaistua vakavaraiseen sekä maineikkaaseen sähköalan yritykseen 6 kk jälkeen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae tehtävää heti, tai vinkkaa kaverillesi! Hae heti klikkaamalla painiketta "Hae työpaikkaa". Muista liittää mahdollinen CV ja muut liitteet. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä lähettämällä meille sähköpostia, tai soittamalla arkisin (13-14) 0453501455. Hakuprosessista vastaa Laura Österlund.

Jos et löytänyt etsimääsi työpaikkaa, niin voit jättää meille myös avoimen hakemuksen. Mikäli taitosi ja profiilisi sopii jonkun asiakkaamme tarpeeseen, niin otamme sinuun yhteyttä! 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Contio Henkilöstöpalvelut / Turku

Puhelin: 0453501455
Sähköposti: rekry@contiopalvelut.fi
Sijainti: Käsityöläiskatu 5 B, 1 krs
Logo

Sähköasentaja saneerauskohteeseen (Turku)

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!