Sähköasentaja

Tykkäätkö rassata autoja, moottoripyöriä, kelkkoja tai vaikkapa mikroautoja? JES, meillä on nyt sulle huikea työpaikka!

Haemme asiakkaallemme Ouluun

SÄHKÖASENTAJIA

Todella mielenkiintoiseen ja ainutlaatuiseen työympäristöön raidekaluston kunnossapidon pariin! Pääset työskentelemään isossa ja vakaassa yrityksessä, et tarvitse kokemusta vaan työtehtäviin on tarjolla huippuhyvä perehdytys.

Pääset työskentelemään kehuttuun työporukkaan - työkavereiksi saat kaiken ikäisiä alan ammattilaisia. Työilmapiiri on loistavassa kunnossa ja täten haemme porukkaan uutta huikeaa tulevaisuuden osaajaa, joka on hyvä tiimipelaaja. Työympäristö on myös viimeisen päälle kunnossa - työtilat ovat mainiot, siistit ja valoisat.

Tykkäätkö käydä puntilla? Pääset myös käyttämään työpaikan hyvin varusteltua kuntosalia ja saunatiloja. 

Edellytyksenä on sähköalan koulutus. Voimassaolevat työturva- ja sähköturvakortit tulee löytyä taskusta, mutta voimme olla apuna niiden suorittamisessa.

Tämä sähköasentaja sotkee kätensä öljyyn ja työnkuva on monipuolinen - kokemusta saat todella laajasti!

Työ alkaa sopimuksen mukaan - laitathan hakemuksesi pian, sillä haastattelut aloitetaan heti. Töihin voit päästä hyvinkin nopeasti! Tehtävään haetaan henkilöitä, jotka voivat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa, työ muuttuu aikanaan vakinaiseksi. Asiakkaamme rekrytoi työntekijöitämme omille kirjoilleen aina tilaisuuden tullen.

Mikäli kiinnostuit työstä, jätähän hakemuksesi aikailematta. Jos jokin mietityttää ja haluat lisää tietoja, laita kysymyksesi Janne Määtälle 040 868 4796 / janne.maatta@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sähköposti: janne.maatta@sol.fi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!