Sähköasentaja

Haemme Järvelään

sähköasentajaa

osaksi kasvavaa levyteollisuutta, rakentamaan kanssamme alan parasta työpaikkaa.

Onko sinulla positiivinen ja reipas asenne työhön? Oletko oma-aloitteinen ja reilu tiimipelaaja, joka innostuu uuden oppimisesta eikä pelkää vuorotyötä? Jos vastasit kyllä, niin nyt on tarjolla mielenkiintoisia paikkoja suomalaisen vaneri- ja lastulevyn valmistuksessa.

Olet vastuuntuntoinen ja reipashenkinen tekniikasta ja mekaanisesta metsäteollisuudesta kiinnostunut tekijä. Sinulla on hyvä looginen ajattelutaito ja haluat kehittyä teollisuuden vaativien sovellusten parissa.

Työtehtävässä työskennellään levyteollisuuden kunnossapidossa ja työtehtäviin kuuluvat koneisiin liittyvät muutokset, vianhaku-, korjaus-, ja ennakkohuoltotehtävät. Edellytämme tehtävään soveltuvaa sähköalan koulutusta ja valmiutta vuorotyöhön. Eduksi katsotaan kokemus teollisuusautomaatiosta. Sinulla ei ole terveydellistä estettä toimia pölyisessä työympäristössä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja kunnollisen työnopastuksen. Työsuhde-etuna tulee mm. kuntosalin ja uimahalli käyttö, hyvä työterveyshuolto, Smartum- ja työsuhdepyöräetu sekä tärkeimpänä; ammattitaitoinen ja reilu työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 8.00 – 16.00
Levyteollisuuden kunnossapitotyönjohtajat Eetu Salila 044 759 4519 ja Jaakko Rinkinen 040 198 4902.

Laita vapaamuotoinen hakemus sekä CV 5.2.2023 mennessä, ole kuitenkin nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Koskisen

Meitä Koskislaisia on jo yli 900. Meitä yhdistää hyvä yhteistyö ja usko omiin kykyihimme sekä rohkeus uuden luomiseen.  Meillä on tapana tehdä parhaamme joka päivä – turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Koskisen on suomalainen puutuoteteollisuuden edelläkävijä. Meillä on pitkät perinteet asiakaslähtöisessä puutuotteiden valmistuksessa. Käsissämme puusta jalostuu aikaa kestäviä tuotteita, joihin hiili sitoutuu vuosikymmeniksi.

Olemme alueemme merkittävä työllistäjä ja hyvinvoinnin edistäjä Päijät-Hämeessä Järvelässä, jossa saha- ja levyteollisuuden yksikkömme sijaitsevat. 

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja sen kehittäminen on ykkösjuttu. Panostamme osaamisen kehittämiseen mm. oppisopimuskoulutusta aktiivisesti hyödyntämällä. Työhyvinvoinnista huolehtiminen on meille aivan ensiarvoisen tärkeää.  Kun henkilöstö voi hyvin, ovat myös edellytykset kannattavalle, tuottavalle ja pitkäikäiselle toiminnalle varmalla pohjalla.

Sähköposti: eetu.salila@koskisen.com
Sijainti: Tehdastie 2, Järvelä
Logo

Sähköasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!