Sähköautomaatioasentaja, Alumatic

Alumatic oy on innovatiivinen tiennäyttäjä ADR-kuljetussäiliöiden valmistuksessa ja korjauksessa. Olemme joustava ja asiakkaan tarpeet huomioon ottava kokonaisvaltaisesti kuljetusliikkeitä palveleva yritys. Kuljetusyrittäjiltä vaaditaan jatkuvasti kovempia kuljetussuoritteita vuositasolla mitattuina, joten on luontaista että mekin teemme jatkuvaa tuotekehitystä tehokkuuden parantamiseksi.
Alumatic Oy:n historia ulottuu yli 30 vuoden taakse, jolloin toimitusjohtajamme Tarmo Kylänpää aloitti kuljetussäiliöiden korjaustoiminnan omalla toiminimellään.

 

Etsimme asiakkaallemme Alumatic Oy:lle

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA.

Yritys valmistaa ja korjaa ADR-kuljetussäiliöitä Kangasalla.

Haemme osaavaan joukkoon asentajaa hoitamaan alustoihin ja säiliöihin liittyviä sähkö-, pneumatiikka- ja hydrauliikkatöitä. Lisäksi pääset työskentelemään säiliön toiminnanohjausjärjestelmän parissa. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista töistä katsotaan eduksi, mutta pääset pitkälle jo pelkällä huippuasenteella ja motivaatiolla uuden oppimista kohtaan. Joten älä epäröi jättää hakemusta, vaikka olisitkin vielä nuori ja kokematon tulevaisuuden osaaja.

Työtehtävät on monipuolisia ja tarpeen mukaan sinulla on hyvä olla valmiuksia auttaa muissa asennustöissä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaamisen karttumisen myötä pääset työskentelemään itsenäisesti.

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 7.00 - 15.30, 40h/vk. Työsuhde on alkuun 6kk määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tässä työssä saat kaupan päälle todella kivan työporukan.

Tarjoamme sinulle tes/sopimuksen mukaisen palkan sekä sairaanhoitotasoisen työterveyden Mehiläisessä.

Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Satu Kivekkäälle, p. 0401399993 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö satu.kivekas@valtagroup.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaajia alalla ja vahva sekä luotettu välittäjä.

Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen. Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!