Sähkökunnossapidon työnjohtaja

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Haemme Kuusakoski Oy:n kunnossapitotiimiin 

SÄHKÖKUNNOSSAPIDON TYÖNJOHTAJAA vahvistamaan Heinolan tiimiämme!

Tehtävässä vastaat Heinolan sähkökunnossapito-osaston päivittäisestä työnjohtamisesta.

Sähkökunnossapitoyksikön tehtävänä on huolehtia Heinolan alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä.

Tehtävässä toimit oman vastuualueesi ennakkohuolto- ja korjaustöiden työnjohtajana. Vastuullesi kuuluu päivittäisten töiden ohjaaminen sekä työnsuunnittelu tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon ja tuotannon kanssa. Lisäksi osallistut aktiivisesti oman toiminta-alueesi kunnossapitotekniikoiden, työmenetelmien ja työohjeiden ylläpitoon sekä kehittämiseen.

Tässä työympäristössä olet mukana jatkuvassa muutoksessa, kierrätysliiketoiminnan etujoukoissa, jossa pääset kehittymään ja kehittämään niin omaa osaamistasi kuin koko organisaation toimintaa. 

Odotamme sinulta:

  • kokemusta vastaavista työ- ja työnjohtajatehtävistä
  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • S1 pätevyyttä tai sinulla on edellytys saada se 
  • teollisuusautomaatioalan tuntemusta
  • vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä suunnitella ja hallita kokonaisuuksia
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joilla ylläpidät toimivia suhteita eri sidosryhmiin niin sisäisiin kuin ulkoisiin.

Me tarjoamme sinulle:

Innostavan ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä kierrätysliiketoiminta-alan edelläkävijäorganisaatiossa. Itsenäisen tehtäväkuvan, jossa pääset haastamaan itseäsi ja tiimiäsi. 

Toteutimme organisaatiossamme juuri Great Place to Work henkilöstötutkimuksen. Yli 95% tiimistämme koki työyhteisömme sellaisena "jossa voit olla oma itsesi" ja "sinua kohdellaan työyhteisössä tasavertaisesti" - haluaisitko sinä olla osa meidän tiimiä?

Jos positio kuulostaa kiinnostavalta ja vastaa sinun osaamistasi, niin toimita ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 16.6.2023 mennessä tämän linkin kautta. Lisätietoja sinulle antaa Liena Silen Eezy Personnel, Senior Executive Search Consultant liena.silen@eezy.fi p. 040 4826770. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva työsuhde

Kuusakoski Oy

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Yhtiön visiona on olla asiakkaiden valittu kumppani kierrätyspalveluissa ja liiketoiminnan vastuullisuuden kehittämisessä. Kuusakosken vahvuus perustuu materiaalien, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen.  Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä valmistaa materiaalikiertoon kelpaamattomista, energiaa sisältävistä jakeista polttoainetta.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2021 oli 717,6 M€ ja se työllisti keskimäärin 1 814 henkilöä.  Yritys on perustettu vuonna 1914. Lue lisää osoitteesta kuusakoski.com 

 

Sijainti: Kuusakoskentie 2-5
Logo

Sähkökunnossapidon työnjohtaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!