Sähkökunnossapitoasentaja

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Kaikissa vaiheissa eettisesti toteutetut laadukkaat tuotteet ja palvelut, turvallinen työympäristö ja -yhteisö, ammattitaitoinen toiminta sekä ympäristön huomioiminen ovat kaiken toimintamme perusta. Alan johtavana toimijana tarjoamme asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet. Kaikki palvelumme tuotetaan vastuullisesti ja nyt myös täysin hiilineutraalisti. Vastuullisuus on tekoja, kuten rakenteilla oleva Euroopan ympäristöystävällisin kuumasinkityslaitoksemme Liedossa.
 

Etsimme nyt asiakkaallemme Aurajoki oy:lle sähkökunnossapitoasentajaa Lietoon vakituiseen työsuhteeseen.

Työt sijoittuvat pääasiassa Liedon uudelle tehtaalle, mutta tarvittaessa töitä tehdään myös Turun tehtaalla Orikedon yritysalueella. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset sähkö- ja mekaaniset työt, ennakoivan kunnossapidon tarkastukset ja tehtävät, tarkastusten ja tehtävien dokumentointi, kunnossapitojärjestelmien käyttö.
 

Edellytämme sinulta

 • sähköalan koulutusta
 • sähkö- ja automaatio osaamista
 • vastuullista ja oma-aloitteista työotetta
 • turvallista työskentelytapaa ja vahvoja asennustaitoja
 • halua kehittyä ja oppia uutta
 • Eduksi luetaan hitsausosaaminen sekä kunnossapitojärjestelmien käyttöosaaminen

Tarjoamme

 • pitkäaikaisen, vakituisen työsuhteen alan johtavan toimijan palveluksessa  
 • monipuoliset työtehtävät
 • kilpailukykyisen palkkauksen
   

Töitä tehdään arkisin 7.30 – 16.00 välillä, mutta toivomme valmiutta tarvittaessa päivystystehtäviin. Työhön saat kattavan perehdytyksen kunnossapitopäällikön toimesta ja työt alkavat mahdollisimman pian vakituisena työsuhteena, joka solmitaan Aurajoki Oy:n kanssa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä SOL Henkilöstöpalvelut Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä uuden Liedon tehtaan mukavaan työporukkaan, täytä hakemus oheisesta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä: hanssi.laajajarvi@sol.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Puhelin: +358406875267
Sähköposti: hanssi.laajajarvi@sol.fi
Sijainti: Lieto

Logo

Sähkökunnossapitoasentaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!