Sähkön asiantuntija

Oletko sinä Puolustuskiinteistöjen uusi sähkön asiantuntija?

Puolustuskiinteistöt on Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitos, jonka tehtävänä on tuottaa tilapalvelut Puolustusvoimille ja sen määrittämille kumppaneille.

Haemme rakentamisen asiantuntijaa Keski-Suomen alueelle Tikkakosken paikallisyksikköön. Mutta miksi juuri sinun pitäisi kiinnostua?

  1. Asiakkaasi ovat puolustusvoimien joukko-osastot ja yhteistyökumppanit.  
  2.  Tehtäväsi on toimia sähkön asiantuntijana palvelualueellasi.  
  3.  Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä kannustamme kehittymään alasi huippuosaajaksi. 

Sähkön asiantuntija toimii oman alansa asiantuntijana omaan ja järjestettyyn palvelutuotantoon liittyvissä tehtävissä sekä hankinnoissa. Tulet työskentelemään vaativissa ja monipuolisissa hankkeissa niiden eri vaiheissa asiakaskohteissamme huollon ja rakentamisen parissa. Toimipaikka on Jyväskylässä Tikkakoskella ja vastaat yhteistyössä yksikön muun henkilöstön kanssa hankintojen ja järjestettyjen palveluiden laadusta, aikatauluista ja kustannustehokkuudesta sekä palvelualueen kiinteistökannan kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Tehtävässä pääset osallistumaan myös kehittämishankkeisiin, hankintojen järjestämiseen sekä valmiuden ja varautumisen suunnitteluun.

 

Otamme nykyisen osaamisesi huomioon ja tehtäväsi voi tarkentua rekrytoinnin aikana. Voit esimerkiksi toimia pienehköjen rakennuttamishankkeiden vastuuhenkilönä hankesuunnittelusta takuuaikaan. Henkilöstömme on meille tärkeä, koulutamme sekä kannustamme uuden oppimiseen.

Hae meille sähkön asiantuntijaksi, jos sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai vastaava)
  • kiinteistöalan työkokemusta vähintään 3 vuotta
  • palvelualtis asenne ja valmius uuden oppimiseen
  • tuloshakuinen toimintatapa ja hyvä organisointikyky
  • hyvät tiimityövalmiudet ja kokemusta verkostojen johtamisesta.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpäällikkö Harri Simonen, p. 0294 832 202.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 26.1.2022.

Haku alkaa ja päättyy

Puolustuskiinteistöt

Vastaamme puolustushallinnon kiinteistöistä, niiden ylläpidosta ja palveluiden järjestämisestä kaikissa turvallisuustilanteissa. Valmius, varautuminen ja vastuullisuus ovat kaiken toimintamme keskiössä. Teemme tilaa tulevaisuudelle ja turvallisuudelle.

Puolustuskiinteistöt aloitti toimintansa 1.1.2021 Senaatti-kiinteistöjen tytärliikelaitoksena. Puolustuskiinteistöihin keskitettiin puolustushallintoa palvelevat toiminnot ja palvelut Senaatti-kiinteistöistä ja Puolustushallinnon Rakennuslaitoksesta. Tavoitteena on yksinkertaistaa kumppanuusrakennetta puolustushallinnon kanssa ja mahdollistaa syvempi, strateginen kumppanuus.

Sijainti: Tikkakoski
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!