Sähkösuunnittelija

 

SKS Control Oy suunnittelee ja toteuttaa näyttämötekniikkaa ja näyttämötekniikan ohjausjärjestelmien kokonaisratkaisuja vaativiin asiakastarpeisiin. Meille tärkeitä arvoja toiminnassamme ovat luotettavuus, toimivuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja kestävyys.

Toimitamma ratkaisujamme aina suomalaisista teattereista Royal Caribbean -varustamon risteilijöille. Ammattitaitoisen osaamisemme huomaa parhaiten silloin, kun toteuttamamme ratkaisut jäävät yleisöltä huomaamatta. Teollisuuden puolella palvelemme mm. suomailaisia koneenrakentajia erilaisin liikenneohjausratkaisuin.

Tutustu lisää toimintaamme: www.sks.fi/

 

Etsimme nyt joukkoomme

SÄHKÖSUUNNITTEIJAA

rakentamaan asiakkaillemme teknistä tulevaisuutta kanssamme!

 

 

Meillä sähkösuunnittelijana pääset osallistumaan vaihteleviin projekteihin. Toteutamme asiakkaillemme vaihtelevia ratkaisukokonaisuuksia koostuen jopa yli sadasta laitteesta teatteri- ja teollisuustoimialoille. Teemme tuotekehitysprojekteja selkeään, olemassa olevaan asiakastarpeeseen. Työssä tulisit siis vastaamaan käytännön suunnittelusta, tuotantokuvien toteutuksesta sekä toimit mukana näiden päivityksissä ja prosessien kehityksessä.

Pääset itse vaikuttamaan paljon siihen, miten työtäsi toteutat ja halutessasi osaamisesi kehittyessä pääset mukaan myös testaukseen ja käyttöönottoon. Halutessasi käyt tutustumassa työmaihin ja suunnittelemiisi kohteisiin, matkustuksen määrään pystyt aina itse vaikuttamaan. Matkustuksesta maksamme matka-ajan korvauksen. Päävastuualueesi rakentuu kuitenkin suunnittelun, tehdaskojeistuksen ja testauksen ympärille.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen, esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinöörin koulutus. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä rakentamisen, suunnittelun tai ylläpidon parista. Ymmärrät perus sähkösuunnittelun lainalaisuudet ja sinulla on jo jonkin verran suunnitteluohjelmistokokemusta.

Henkilönä olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukykyinen. Toimit mielelläsi lähellä asiakasrajapintaa ja sinulta löytyy kykyä kommunikoida myös englanniksi.

 

Meillä pääset toimimaan osana motivoitunutta ja erittäin osaavaa työyhteisöä, jossa tuki on aina tarvittaessa lähellä. Yrityksessämme on tarjolla aidosti hyvät henkilökuntaedut aina laajasta työterveydestä kattaviin liikunta- ja kulttuurietuihin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, missä tuskin kohtaat kahta täysin samanlaista työpäivää. Pääset ratkomaan ongelmia lähellä asiakasta ja halutessasi näkemään maailmaa. Tarjoamme hienot puitteet oma-aloitteiselle toiminnalle, missä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään omaa työvastuualuettasi.

 

Käy täällä tutustumassa yhteen viimeaikaisista projekteistamme: https://www.royalcaribbean.com/icon-of-the-seas

 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Ota yhteyttä Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholaan, p. 0400 739 308 ja kysy lisää tehtävästä tai organisaatiosta.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 26.3.2024 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi

 

 

Lue tästä vielä Jukan, tulevan esihenkilösi kommentit tehtävästä:

”Olen tuleva esihenkilösi. Minulle tuli juuri tuli täyteen 34 vuotta talossa. Sähkösuunnittelijan

hommista aloittanut aikanaan ja siitä edennyt erilaisten projektien hoitamiseen. Jokainen työpäivä

on sopivan erilainen, sen takia täällä pitkään viihtynyt. Meillä on täällä tarjota hyvin

mielenkiintoinen tekniikan ala ja sopivan haasteellinen ympäristö. Työkaverit ovat kivoja ja

yhteishenki tosi hyvä, se on ollut siinä oleellista, että täällä tykännyt olla töissä. Aina voi kysyä

kollegoilta, jos tulee esimerkiksi asiakastyössä haasteita tai ongelmia. Meidän porukaltamme löytyy

laajasti erilaista kokemusta, niin aina joku osaa neuvoa.”

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy

SKS Control Oy

 

Sijainti: Vantaa
Logo

Sähkösuunnittelija

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!