Sähkötarvikemyyjä

Haluaisitko työskennellä myyntitehtävissä maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä Soneparilla (ent. SLO)? Haluatko päästä tarjoamaan asiakkaillesi parhaat ja laajimmat tuote- ja palvelukokonaisuudet?

 

Meillä Soneparilla on nyt sinulle erinomainen tilaisuus

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄNÄ

Seinäjoen myymälässä.

 

Sähkötarvikemyyjänä olet tärkeä osa ammattitaitoista myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Jokainen päiväsi on erilainen ja pääset työskentelemään monipuolisissa myymälätehtävissä. Päätehtäviisi kuuluvat kuitenkin asiakaspalvelu ja myyntitehtävät noutomyymälässämme. Hoidat aktiivisesti sinulle nimettyjä asiakkaita ja kontaktoit myös uusia, potentiaalisia asiakkaita. Sähkötarvikemyyjä työskentelee pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Muun muassa näiden ominaisuuksien vuoksi meillä viihdytään ja pysytään.

Toivomme, että Sinulla on:

  • erinomainen asenne työntekoon ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön
  • sähkötekninen tai kaupallinen koulutus
  • tuntemus sähkötarvikkeista on sinulle hyödyksi tässä tehtävässä
  • aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka on innostunut kaupanteosta ja sähkötarvikkeista.

Katso, mitä Kia kertoo sähkötarvikemyyjän työstä.

Me Soneparilla tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä, jossa on erinomainen mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Tekemistämme ohjaa asiakaskeskeisyys, esimerkillä johtaminen, sitoutuneisuus ihmisiin ja kestävään kehitykseen sekä tahto uskaltaa. Laajat hyvinvointiedut, oma työterveyshuolto sekä hyvät tuote-edut tukevat työssä viihtymistäsi.

Jäikö kysymyksiä?

Kysy tehtävästä ja yksiköstä lisää Seinäjoen myymälän esihenkilöltä myyntipäällikkö Risto Pirttiseltä p. 050 568 3562 tai sähköpostilla risto.pirttinen@sonepar.fi. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-15.

Olisitko Sinä seuraava Soneparilainen?

Lähetä hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille hakemuksella ja CV:llä viimeistään maanantaihin 05.12.2022 mennessä. 

Haku alkaa ja päättyy

Sonepar Suomi Oy

Sonepar on maailman johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti ympäri Suomea lähes 40:ssä toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. Sonepar Suomi on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 26.4 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Lisää tietoa Soneparista löydät osoitteesta www.sonepar.fi ja kansainvälisesti www.sonepar.com

Powered by Difference

Sijainti: Väinölänkatu 18, 60120 Seinäjoki

 

Logo

Sähkötarvikemyyjä

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!