Sähkötarvikemyyjä

Haluaisitko työskennellä myyntitehtävissä maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä Soneparilla (ent. SLO)? Haluatko päästä tarjoamaan asiakkaillesi parhaat ja laajimmat tuote- ja palvelukokonaisuudet?

 

Meillä Soneparilla on nyt sinulle erinomainen tilaisuus

SÄHKÖTARVIKEMYYJÄNÄ

Varkauden myymälässä.

 

Sähkötarvikemyyjänä olet tärkeä osa ammattitaitoista myyntitiimiä ja varmistat osaltasi ensiluokkaisen asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Jokainen päiväsi on erilainen ja pääset työskentelemään monipuolisissa myymälätehtävissä. Päätehtäviisi kuuluvat kuitenkin asiakaspalvelu ja myyntitehtävät noutomyymälässämme. Hoidat aktiivisesti sinulle nimettyjä asiakkaita ja kontaktoit myös uusia, potentiaalisia asiakkaita.

Me Soneparilla tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden maailman johtavassa sähkötarvikemyyntiyhtiössä, jossa on useita mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Saat myytäväksi Suomen parhaat ja laajimmat tuote- ja palveluvalikoimat, jotka ovat jo alalla tuttuja. Pääset myös osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä, joka tukee ja kannustaa sinua entistä parempiin suorituksiin. Sähkötarvikemyyjä työskentelee pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Muun muassa näiden ominaisuuksien vuoksi meillä viihdytään ja pysytään. Me pidämme aidosti huolta juuri sinusta.

Toivomme sinulta muutamia asioita, kuten:

  • erinomainen asenne työntekoon ja rohkeutta aktiiviseen myyntityöhön
  • sähkötekninen tai kaupallinen koulutus
  • kokemusta sähköalasta tai hyvä sähkötarvikkeiden tuntemus
  • aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla

Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen tiimipelaaja, joka on innostunut kaupanteosta ja sähkötarvikkeista.

Jäikö kysymyksiä?

Kysy tehtävästä ja yksiköstä lisää Varkauden myymälän esihenkilöltä myyntipäällikkö Antero Montolta p. 050 568 3793 tai sähköpostilla antero.monto@sonepar.fi. Tavoitat hänet parhaiten arkisin klo 9-15.

Olisitko Sinä seuraava Soneparilainen?

Lähetä hakemuksesi meille pikaisesti oheisesta linkistä. Myy itsesi meille hakemuksella ja CV:llä viimeistään maanantaihin 10.10.2022 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja käydään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Sonepar Suomi Oy

Sonepar on maailman johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Sonepar palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti ympäri Suomea lähes 40:ssä toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. Sonepar Suomi on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Kansainvälinen Sonepar-konserni on maailman johtava sähkötarviketoimittaja, jonka liikevaihto on noin 26.4 mrdEUR. Henkilöstöä on n. 45 000 yli 40 maassa.

Lisää tietoa Soneparista löydät osoitteesta www.sonepar.fi ja kansainvälisesti www.sonepar.com

Powered by Difference

Sähköposti: hr@sonepar.fi
Sijainti: Käsityökatu 45, 78210 Varkaus

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!