Sähkötekniikan lehtori

Haluatko olla kouluttamassa tulevaisuuden sähköinsinöörejä? Metropolia Ammattikorkeakoulun sähkö- ja automaatiotekniikan tutkinto-ohjelma on Suomen suurin alan insinöörikouluttaja. Meiltä valmistuu vuosittain lähes 200 insinööriä.

Haemme sähkötekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimenkuvaan kuuluvat opetus ja mahdolliset TKI-tehtävät.

Lehtorina työtehtäviisi kuuluu sähkövoimatekniikan ammattiaineiden opetus painottuen oman taustasi mukaan. Lisäksi opetus voi sisältää myös sähkötekniikan perusaineiden opetusta. Työssäsi ohjaat myös opinnäytetöitä sekä ohjaat ja suunnittelet opetuksen laboratoriotöitä. Lehtorina olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä opetustamme vastaamaan tämän hetken työelämätarpeisiin. Pääset myös osallistumaan TKI-hankkeisiin.

Mitä toivomme sinulta?

 • Kokemusta ja osaamista esimerkiksi joistakin alla mainituista osa-alueista:
  • sähkökoneet, taajuusmuuttajakäytöt ja tehoelektroniikka
  • sähkönjakelujärjestelmät, älykkäät sähköverkot
  • sähköturvallisuus, suurjännitetekniikka
 • Halua kehittää yhdessä tiimimme kanssa alan koulutusta ja oppimisympäristöjä.

Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa. Työhön vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot voit tehdä työn ohessa kolmen vuoden kuluessa tehtävään valinnan jälkeen.

Mitä tarjoamme?

 • Näköalapaikan insinöörikoulutuksen ja tulevaisuuden osaajien parissa
 • Itsenäisen ja joustavan työn
 • Modernit työtilat kampuksellamme Vantaan Myyrmäessä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme 6 kk:n koeaikaa.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellään lisää tehtävästä, työehdoista ja palkkauksesta

tutkintovastaava Raisa Kallio, p. 040 180 1101, raisa.kallio@metropolia.fi

tiimivastaava Jukka Karppinen, p. 040 188 0456, jukka.karppinen@metropolia.fi  

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen, täysipäiväinen

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat.     

Olemme korkeakoulutuksen rohkea uudistaja ja rakennamme kestävää tulevaisuutta tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Ratkaisijakorkeakouluna tuemme tuoretta ajattelua, uusia innovaatioita sekä rohkeita kokeiluja. Vuosittain toteutamme yli 100 tutkimus- ja kehityshanketta, yhteiskunnan ja ihmisen parhaaksi. Metropolian liikevaihto on 111 miljoonaa euroa, josta TKI- ja liiketoiminta muodostavat kasvavan osan.

Kun haluat ratkaisijaksi - tule meille. 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!