Sähköverkon kunnossapitoasiantuntija /-projektipäällikkö

Tule meille jakeluverkkojemme asiantuntijaksi ja projektipäälliköksi

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä n. 300 ammattilaista.   

Kunnossapitoasiantuntija toimii kunnossapidon tiimissä paitsi asiantuntijatehtävissä niin myös kunnossapitoprojektien projektipäällikkönä. Kunnossapitoasiantuntija varmistaa sähköverkkojen turvallisen ja luotettavan toiminnan ja johtaa monipuolisesti projektin eri sisäisiä ja ulkoisia sidosryhmiä ja ihmisiä kohti yhteistä tavoitetta. Asiantuntija- ja projektipäällikkötehtävien lisäksi on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin, osaamisen ja mielenkiinnon mukaan

Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Espoossa. Laajan maantieteellisen toiminta-alueen vuoksi, tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa.

www.caruna.fi, Twitter @CarunaSuomi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Etsimämme henkilö

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen asiantuntija-projektipäällikköä, joka vastaa jakeluverkkojemme kunnossapidosta sen elinkaaren ajan sekä johtaa kunnossapitoprojekteja suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja varmistaa projektin tavoitteiden toteutumisen laadukkaasti ja aikataulussa.

Kunnossapitoasiantuntijan tehtävään liittyy sähköverkon elinkaariratkaisujen tarkastelu, lausuntojen antaminen sekä yhdessä teknologia-asiantuntijoiden kanssa sähköverkon elinkaarikustannustehokkuuden kehittäminen.

Projektipäällikön tehtävään liittyy olennaisena osana urakoitsijayhteistyö, projektin suunnittelun ohjaaminen ja rakennuttaminen sekä kustannusten, aikataulun ja laadun hallinta. Tehtävä pitää sisällään myös muutos- ja kehitystoimenpiteiden jalkautusta projektien sidosryhmille.

Edellytämme sinulta sähkövoimatekniikan koulutusta, laajaa sähköteknista osaamista jakeluverkon ja/tai suurjännitteisen jakeluverkon tekniikoista, komponenteista, rakentamisesa ja elinkaaresta sekä laajaa ymmärrystä verkon luotettavuuteen, mekaaniseen ja sähköiseen turvallisuuteen vaikuttavista komponenteista ja olosuhteista. Tehtävässä menestymistä tukee, jos sinulla on hyvät valmiudet toimia erilaisten tietojärjestelmien kanssa.

Kunnossapitoasiantuntija /-projektipäällikölle tärkeitä ominaisuuksia ovat yhteistyökyvykkyys, oma-aloitteisuus sekä reipas asenne ja myötämielisyyttä kehittymiseen ja kehittämiseen.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaskeskeistä ja vastuullista asennetta. 

Tiimikavereiksi saat mukavia, ammattitaitoisia ja aktiivisia projektipäälliköitä. Tiimissä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Toimimme Carunan arvojen mukaisesti yhdessä, rohkeasti ja hyvällä energialla.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää verkkotietojärjestelmiin, verkkotiedonhallintaan sekä sähköverkkoyhtiön toimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, hyvä työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä  tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

Caruna

Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yli 88 000 kilometrin pituinen sähköverkkomme on 76 kertaa Suomen pituinen.

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa. Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Sähköposti: rekrytointi@caruna.fi
Sijainti: Upseerinkatu 2
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!