Sairaanhoitaja, 2 paikkaa, Lahden vastaanottokeskus, Tehostettu tuki

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin Lahden vastaanottokeskustoiminnan Tehostettuun tukeen 2 sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 2.1.2023 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia myös Mänttä-Vilppulassa ja Hämeenlinnassa. Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimiva yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Olet osa Punaisen Ristin arvojen mukaista toimintaa, jossa mm. suunnittelet ja toteutat vastaanottolain mukaisia terveyspalveluita turvapaikanhakijoille ja tilapäistä suojelua saaville. Huolehdit terveyspalveluiden asiakasneuvonnasta, asiakkaiden perusterveyspalveluiden saannista, alkuterveystarkastusten tekemisestä, maakohtaisten seulojen toteutumisesta ja rokotuksista. Toimit yhteistyössä sopimuskumppaneittemme ja tehostetun tuen psykiatrin kanssa.

Tehostettu tuki on tuettua asumista tarjoava 20-paikkainen yksikkö erilaisille mielenterveys- ja päihdeongelmaisille turvapaikan ja tilapäistä suojelua tarvitseville asiakkaillemme. Työssäsi tarvitset mielenterveystyön osaamista ja arvostamme aikaisempaa työkokemusta mielenterveystyön saralta. Työaika on jaksotyötä.

Toimit moniammatillisessa työryhmässä terveydenhuollon ammattilaisena. Osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä yhteiseen asiakassuunnitteluun, toteutukseen ja mielenterveyspalveluiden kehittämiseen. Panostamme parityöskentelyyn ja onnistuaksesi työssäsi tarvitset erinomaisia vuorovaikutus-, ihmissuhde- ja itseohjautuvuus taitoja.

Tehostetussa tuessa työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta ja vkl-vuoroja.

Työpaikka on savuton.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

  • Mahdollista aikaisempaa kokemusta vastaanottotyöstä tai halua perehtyä vastaanottotyön monipuoliseen maailmaan
  • Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan pätevyyttä.
  • Mielenterveystyön osaaminen katsotaan eduksi tehostetussa tuessa työskentelylle
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi
  • Ajokorttia (B)
  • Ea 1 tai 2
  • LOVE /LOP

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikkamme sijaitsee Lahdessa Töpöhännänpolku 3A Lahti.
Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkaus on G-palkkataulukon mukainen (G24D).

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa apulaisjohtaja Johann Kiander (johann.kiander@redcross.fi) ja vastaava hoitaja Tuula Niskanen–Laakso (tuula.niskanen-laakso@redcross.fi)

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 11.12.2022 klo. 23.00 mennessä. Tehtävä voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Haastatteluja järjestetään Lahdessa jo hakuprosessin aikana.  

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. Haastatteluun valittujen henkilöiden ammattioikeutta koskevat tiedot varmistetaan Valviran ylläpitämästä JulkiTerhikki/JulkiSuosikki keskusrekisteristä.

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Rongankatu 11 C 83, 2. krs
Logo

Sairaanhoitaja, 2 paikkaa, Lahden vastaanottokeskus, Tehostettu tuki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!