Sairaanhoitaja Ensiapuun

Haemme sairaanhoitajaa Jokilaakson sairaalan ensiapuun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jämsään.

Jämsän ensiapu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työskentelemme yhteistyössä Keski-Suomen hyvinvointialueen kanssa. Työmme ensiavussa on hyvin vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista.

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Meillä työ on kolmivuorotyötä 3 viikon jaksoissa. Työvuorojen suunnittelussa hyödynnetään yhteisöllistä työvuorosuunnittelua. Aamuvuoroissa työskentelemme klo 7-15, iltavuoroissa klo 13-21.15, yövuorossa klo 21.00-7.15.

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

Tehtävissä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita ja kykyä kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme akuuttihoidon tuntemusta, hyviä työyhteisötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kiinnostusta oman ammatillisuuden kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto sairaanhoitaja tai vastaava aiempi opistotutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin, tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa sekä lääkehoidon LOVE- koulutusta. Jos sinulla ei vielä ole lääkehoidon koulutusta, voit suorittaa sen työsuhteen alkaessa. Meillä on käytössä LifeCare potilastietojärjestelmä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipassiedun. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Veera Kamaja, veera.kamaja@pihlajalinna.fi p. 040 7122560 (ma-to klo 8-15).

Jokilaakson sairaala

Jokilaakson sairaalan ensiapu tuottaa Keski-Suomen hyvinvointialueella päivystyspalvelua Jämsän alueelle. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Sijainti: Jokilaakson Sairaala, Jämsä
Logo

Sairaanhoitaja Ensiapuun

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!