Sairaanhoitaja, Hämeenlinnan vastaanottokeskus

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

Haemme Suomen Punaisen Ristin Hämeen piirin vastaanottokeskustoimintaan sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.-31.12.2022.

Hämeen piiri laajentaa Maahanmuuttoviraston toimeksiantona Hämeenlinnan vastaanottokeskustoimintaansa. SPR Hämeenlinnan vastaanottokeskus on vuonna 2009 perustettu 300-paikkainen aikuisten ja perheiden hajasijoitettu keskus. Hämeen piirillä on vastaanottokeskuksia Hämeenlinnan lisäksi Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa, Hämeenkyrössä on alaikäisten hybridiyksikkö ja Tampereella toimiva yksityismajoitusyksikkö. Vastaanottokeskukset vastaavat vastaanotto- ja käyttörahan, sosiaali- ja terveyspalveluiden ja muun neuvonnan tuottamisesta sekä alueellaan yksityismajoituksessa asuvien asiakkaiden palveluista.

Työtehtävät

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu turvapaikanhakijoiden akuutti sairaanhoito vastaanottokeskuksessa. Sairaanhoitaja edistää osaltaan turvapaikanhakijoiden terveyttä, neuvoo terveysasioissa ja heille tarkoitettujen palveluiden saannissa. Työ on monipuolista asiakkaidemme avustamistyötä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi. 

Työ on itsenäistä ja sen menestykselliseen hoitamiseen tarvitset itsenäisen työotteen ja hyvät ihmissuhdetaidot.

Osallistut osaltasi vastaanottotoiminnan terveydenhuollon yhteiseen suunnitteluun ja koko keskuksen toiminnan kehittämiseen. Tarvittaessa tehtäväkuvaasi voi liittyä myös muita monipuolisia työtehtäviä vastaanottokeskuksessa. 

Työ suoritetaan lähtökohtaisesti virka-aikaan, myös osa-aikaisesta työajasta voidaan keskustella. 

Työpaikka on savuton.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

  • Sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (AMK) tai vanhamuotoista sairaanhoitajan tutkintoa
  • Voimassa olevan rikosrekisteriotteen lasten kanssa työskentelemiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
  • Voimassa oleva LOP ja rokotuslupa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • EA1
  • Ajokortti vaaditaan (liikkuva työ)

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. Toivomme tehtävään hakijoita erilaisista taustoista ja sukupuolista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden monipuoliseen osaamisen hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Henkilöstökyselyidemme mukaan työntekijämme arvostavat erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. 

Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa, osoitteessa Keilakatu 1.


Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaanottokeskuksen apulaisjohtaja Katriina Tähkänen sähköpostitse katriina.tahkanen@redcross.fi.

Tehtävä voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelun yhteydessä tarkastetaan tutkintotodistukset ja muut tarvittavat todistukset. 

Punainen Risti, Hämeen piiri

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.

Sijainti: Rongankatu 11 C 83, 2. krs
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!