Sairaanhoitaja, hoidontarpeen arviointi

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen  Pihlajalinnan Contact Centerin FenniaHoitaja-palveluun

Tule meidän tiimiimme, jos viihdyt nopearytmisessä työssä, jossa tavoitteena on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus!

Teet puhelimessa hoidon tarpeen arviointia, annat asiakkaalle neuvoja sekä tarvittaessa varaat hänelle ajan tai hoidat asiakkaan vakuutusasiaa eteenpäin. Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti mutta kuitenkin niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli. Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut sairaan- ja terveydenhoitajat, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.

Vaikka puhelintyö voi välillä olla kuormittavaa, työkaverit ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastettakoon, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Tässä työssä tarvitaan sairaanhoitajan ja tai terveydenhoitajan koulutusta. Meille on tärkeää, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja mahdollisesti terveysneuvonnasta. Olisi myös mahtavaa, jos sinulla olisi sekä vastaanotto- että hoitotyökokemusta. IT-taidot ovat myös tarpeen, koska työssämme käytämme monia ohjelmia ja sukkuloimme sujuvasti ohjelmasta toiseen. Edellytämme englannin kielen osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Jos haluat lisätietoja työstä voit jättää viestin osoitteeseen katri.karikorpi@pihlajalinna.fi

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy

Sijainti: Kehräsaari B, Tampere
Logo

Sairaanhoitaja, hoidontarpeen arviointi

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!