Sairaanhoitaja, keikkatyö

Etsimme nyt sairaanhoitajia ja loppuvaiheen sairaanhoitaja opiskelijoita keikkatöihin Jokilaakson sairaalaan hoito-osastoille sekä päivystykseen lyhyisiin sijaisuuksiin. 

Sairaanhoitajana vastaat potilaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä sekä lääkehoidon toteutuksesta yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat potilaiden hoidon suunnittelu, arviointi, seuranta sekä erilaisiin kliinisiin hoitotoimenpiteisiin osallistuminen. Meillä työ on kolmivuorotyötä. 

Hoito-osasto 2 on kuntoutusosasto, missä hoidetaan mm. tutkimuspotilaita ja geriatrisia potilaita. Meillä kuntouttava hoitotyö on merkittävässä roolissa ja tavoitteena on edistää potilaiden kuntoutumista kotiutumista varten. Hoitotyön taidot ovat myös merkittävässä roolissa. 

Hoito-osasto 4 hoidetaan mm. tutkimus- ja infektiopotilaita sekä sydän- ja verisuonisairauksia sairastavia potilaita. Meillä työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset laajasti toteuttamaan ammattitaitojasi ja kehittämään osaamistasi. 

Hoito-osasto 5 on kirurgian osasto, jossa hoidetaan pääasiassa ortopedisiä, yleiskirurgisia, gynekologisia, urologisia ja plastiikkakirurgisia leikkauspotilaita pre- ja postoperatiivisesti. Osastolla on 22 sairaansijaa ja päiväkirurgiassa 10 paikka. Kirurgian osasto ja päiväkirurgia muodostavat kokonaisuuden, joissa on yhteinen henkilökunta. Osastolla korostuu kokonaisvaltaisen hoitotyön lisäksi myös potilaan toimintakykyisyyden tukeminen ja edistäminen.

Ensiapu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Työ ensiavussa on hyvin vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista. Tehtävissä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita ja kykyä kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävän hoitamisen kannalta akuuttihoidon tuntemus korostuu. 

Haku alkaa ja päättyy

Etsimämme henkilö

  • Tehtävään hakeminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.
  • Myös alan opiskelijat huomioidaan, opiskelijalle tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
  • Sairaanhoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
  • Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta) (hoito-osastot 2 ja 4)
  • Olemme savuton työyhteisö.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, sekä hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut sekä kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme työyhteisölle kahvit työvuoron aikana. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Lisätietoja tehtävistä antavat palveluvastaavat Karina Pae (hoito-osasto 2), karina.pae@pihlajalinna.fi, p. 040 7122612, Sanna-Mari Marttila (hoito-osasto 4), sanna-mari.marttila@pihlajalinna.fi, p. 040 822 3707, Tuija Paasonen (hoito-osasto 5), tuija.paasonen@pihlajalinna.fi, p. 040 585 3299 ja Krista Kantala (ensiapu), krista.kantala@pihlajalinna.fi, p. 040 712 2560.

Jokilaakson Terveys Oy

Jokilaakson sairaalan tuottaa Keski-Suomen hyvinvointialueella hoito-osasto ja päivystyspalvelua Jämsän alueelle. Teemme työtämme yksityispuolen laadulla ja palveluasenteella.

Puhelin: 0401856991
Sijainti: Sairaalantie 11, 42100 Jämsä
Logo

Sairaanhoitaja, keikkatyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!