Sairaanhoitaja kesätyö

Haemme sairaanhoitajaa kesätyöhön ajalle 27.5-1.9.2024,  Ikipihlaja Matinkartanoon, Lietoon Vanhalinnaan.

Ikipihlaja Matinkartanossa tarjoamme ympärivuorokautista asumista ikääntyneille mielenterveys- ja päihdeasukkaille 61 asukkaan yksikössä. Pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta hoitoa ja kehittämään toimintaamme asukkaiden hyvinvoinnin eteen. Tiimiimme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomi, toimintaterapeutti, fysioterapeutti, siistijät ja keittiöhenkilökunta sekä alojen opiskelijat. Kaikessa tekemisessämme korostuu kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote. Meillä tuoksuu myös pulla! Pystymme hyvin huomioimaan työvuorotoiveesi.

Työtehtävä edellyttää sairaanhoitajan koulutusta myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan, kun opinnoista on suoritettu 2/3. Sinulla pitää olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja kunnossa. Olisi hienoa, jos sinulla olisi kokemusta mielenterveys- tai päihdetyöstä ja EA- sekä LOVe-koulutukset ajan tasalla. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. 1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu mm. lääkäriyhteistyö, sairaanhoidolliset konsultaatiot. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja tekemään arjesta arvokasta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä töissä saa olla hauska!!

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut:

  •  Laajan työterveyshuollon palvelut 
  •  Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
  •  Joustavat työaikajärjestelyt
  •  Edullisemmat hinnat Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

Tervetuloa energiseen työyhteisöömme!

Me olemme Pihlajalinnassa kiteyttäneet omaksi tehtäväksemme auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Jokainen pihlajalinnalainen vaikuttaa siihen omalla työllään.

Hae mukaan tiimiimme, jos tämä tavoite tuntuu sinustakin henkilökohtaisesti tärkeältä. Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ota yhteyttä kerromme lisää: palveluvastaava Minttu Tokoi p. 040 940 1444, minttu.tokoi@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Matinkartano, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 29, Lieto
Logo

Sairaanhoitaja kesätyö

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!