Sairaanhoitaja Punatulkku - Mäntänvuoren Terveys

Sairaanhoitaja, onko tähtäimessäsi unelmiesi työ meillä Punatulkun palvelukeskuksessa? Me etsimme juuri sinua!

 

Mäntänvuoren Terveys Oy etsii sairaanhoitajaa Punatulkun palvelukeskuksen iäkkäiden ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen tehtävän sinulle, joka olet kiinnostunut työskentelemään iäkkäiden parissa huomioiden heidät yksilölliset tarpeensa ja voimavaransa. Osaat arvioida iäkkäiden voimavaroja ja toimintakykyä ja hyödyntää sitä heidän osallisuutensa tukemiseen ja mahdollistamiseen arjessa.  Arvostamme sinussa positiivista asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Lisäksi olet valmis työskentelemään muissa iäkkäiden asumispalveluyksiköissä tarpeen niin vaatiessa. Työvuorosi painottuvat arkiaamuihin, mutta valmius 2-vuorotyöhön tulee olla. Aikaisempi työskentely ikäihmisten kanssa on eduksesi. Huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.


Sairaanhoitajana keskeinen tehtäväsi on toimia sairaanhoidon, lääkehoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkaan sairaanhoidosta sekä tuet hoitohenkilökuntaa sairaanhoidollisissa hoitotehtävissä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön omien vahvuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan. Tarjoamme sinulle moniammatillisen, ammattitaitoisen, kokeneen, mukavan ja työhönsä sitoutuneen iloisen työyhteisön. 

 

Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripassiedun (ePassiflex) sekä paljon muuta.

 

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. Tehtävään valittavan on esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

 

Rekrypalkkio 600,00 euroa

Maksetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tulevalle. Rekrypalkkiota maksetaan 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja 400,00 euroa, kun koeaika päättyy.

 

Olisiko meillä sinun unelmiesi työ? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit soittaa tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

 

Työehdoissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

 

Hakuaika tehtävään 31.8.24 asti.

 

Lisätietoja: Palveluvastaava Tuija Silvander, tuija.silvander@pihlajalinna.fi, p 050 325 1318

 

Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Mäntänvuoren Terveys Oy

Puhelin: 0503251318
Sijainti: Vilpunkatu 6 B, Vilppula
Logo

Sairaanhoitaja Punatulkku - Mäntänvuoren Terveys

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!