Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja kesätyöhön

Haemme sairaanhoitajia/terveydenhoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen kesälomasijaisuuteen Pihlajalinnan Contact Centeriin. 
 

Tule meidän tiimiimme, jos viihdyt nopearytmisessä työssä. Tavoitteenamme on tuottaa ylivertainen asiakaskokemus! 
 
Teet puhelimessa ja chatissa hoidon tarpeen arviointia, annat terveysneuvontaa ja tuet omahoitoa. Tarvittaessa varaat ajan lääkärin vastaanotolle. Joissakin tiimeissä myös edistät asiakkaan vakuutusasiointia tai kartoitat työterveyssopimuksia. Tässä työssä on tärkeää, että kuuntelet asiakasta aina herkällä korvalla ja pystyt tekemään päätöksen hoidon tarpeesta täsmällisesti ja riittävän nopeasti, mutta niin, että asiakkaalle jää keskustelusta kanssasi hyvä mieli. Sinun ei tarvitse tehdä kinkkisiä päätöksiä yksin, vaan tukenasi ovat aina muut sairaan- ja terveydenhoitajat, joita voit konsultoida missä asiassa tahansa.  
 
Vaikka puhelintyö voi olla välillä kuormittavaa, työkaverit ovat aina tukenasi ja auttavat tarvittaessa. Tauoilla työkavereiden kanssa ehtii juttelemaan myös muista asioista. Paljastetaan, että tässä työpaikassa huumori todellakin kukkii. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Sinulla on mahdollisuus oppia paljon uutta ja pääset laajentamaan osaamistasi. 
 
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun (kulttuuripassi riippuen työsuhteen kestosta.) Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever- kuntoklubeilla. 
 
Vaatimuksena on sairaanhoitajan- ja tai terveydenhoitajan tutkinto. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo jonkin verran työkokemusta hoidon tarpeen arvioinnista ja terveysneuvonnasta. Hoitotyön vastaanottotyökokemus ja vakuutusalan tunteminen katsotaan hyödylliseksi. IT-taidot ovat tarpeen, koska työssämme käytämme monia eri ohjelmia ja sukkuloimme ohjelmasta toiseen. Edellytämme erinomaista suomen kielen osaamista ja hyvää englannin kielen osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ on osassa avoinna olevista tehtävistä vuorotyötä. 
 
Jos haluat lisätietoja työstä voit jättää viestin osoitteeseen satu.heinelo@pihlajalinna.fi tai soittaa p.040 683 5084 arkisin klo 9-15:30.

 
Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Haku alkaa ja päättyy

Pihlajalinna Kehräsaari

Sijainti: Kehräsaari B, Tampere
Logo

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja kesätyöhön

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!