Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja

Punainen Risti tuo iloa, ylläpitää toivoa ja vahvistaa luottamusta – tule joukkoomme tekemään merkityksellistä työtä!

SPR:n Kaakkois-Suomen piiri tuottaa vastaanottopalveluita Maahanmuuttovirastolle. Viraston pyynnöstä olemme perustaneet toimipisteen Imatralle, jotta pystymme auttamaan Ukrainan konfliktia pakenevia. Imatralla tehdään työtä keskusmajoittuneiden, hajasijoitettujen ja yksityismajoittuneiden kansainvälistä suojelua hakeneiden kanssa.

Haemme Suomen Punaisen Ristin Kaakkois-Suomen piirille sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa Imatralle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävät

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana tehtävänäsi on järjestää asiakkaille säännösten edellyttämät terveyspalvelut yhteistyössä terveystiimin kanssa. Työhön liittyy asiakkaiden palvelutarpeen arviointia sekä terveyden edistämistä. Työhön kuuluu asiakastyön lisäksi runsaasti yhteistyötä terveyspalveluja tuottavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja laajoja. Terveydenhuollon ammattihenkilöt ovat toiminnassa osa sote-tiimiä, jossa tehdään moniammatillista työtä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää resilienttiä ja haasteista motivoituvaa persoonaa. Sinulla on myös mahdollisuus itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Odotamme sinulta

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöstöistä annetun lain (559/1994) mukainen oikeus harjoittaa sairaanhoitajan ammattia. Toivomme sinulta intoa tarttua oma-aloitteisesti työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä työhön soveltuvaa reipasta asennetta. Kokemus vastaanottokeskustyöstä tai työstä monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asiakastyöhön soveltuvasta kielitaidosta on myös hyötyä, tällä hetkellä erityisesti ukrainan tai venäjän kielestä.

Edellytämme valitulta henkilöltä Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista. 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä on erinomainen mahdollisuus hankkia kokemusta kokonaisvaltaisesta ja monikulttuurisen asiakaskunnan kanssa tehtävästä terveydenhuoltotyöstä. Meillä on ammattitaitoinen ja hyvähenkinen työyhteisö, joka toimii matalalla kynnyksellä, joustavasti ja laadukkaasti.

Noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkka työstä on yhtenevä kuntasektorin maksamiin palkkoihin alueella ja on neuvoteltavissa. Tuemme jatkokouluttautumistasi ja tarjoamme työnohjausta sekä muuta tarvitsemaasi tukea. Voimme räätälöidä työstä muodoltaan juuri sinulle sopivan. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolta mm. tukemalla lounasruokailua ja tarjoamalla liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon palvelut. 

Tehtävä sijaitsee Imatralla. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Tiia Penttilä puh. 044 493 9834 tiia.penttila@redcross.fi
Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!