Sairaanhoitaja vakituinen

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen, Ikipihlaja Setälänpihaan, Lietoon Vanhalinnaan. 

Ikipihlaja Setälänpiha tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista  28 ikäihmisille, joka sisältyy 10 paikkaisen muistisairaiden ryhmäkodin. Asukaslähtöisessä toiminnassamme huokuu ihmisläheisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. 

Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu mm. lääkäriyhteistyö, sairaanhoidolliset konsultaatiot ja yksikön sairaan- sekä lääkehoidollisen työn kehittäminen. Meillä pääset toteuttamaan asukkaiden laadukasta perushoitoa ja tekemään arjesta arvokasta. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  

Työtehtävä edellyttää sairaanhoitajan koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Olisi hienoa, jos sinulla olisi voimassa oleva EA -ja LOVe- lääkehoidon koulutus. Jos jokin puuttuu, ei hätää! Olemme koulutusmyönteinen työnantaja ja koulutustarjontamme on aktiivista. Kielitaitovaatimuksena hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Ikipihlaja Setälänpihan henkilökunta on ammattitaitoista ja vuosia loistanut kannustavalla ilmapiirillään. Täällä viihdytään. Se näkyykin aktiivisten sijaisten määrästä ja työntekijöiden pysyvyydestä. Työhyvinvointiin panostetaan ja se näkyy myös työhyvinvointikyselyjen tuloksissa.  

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Pääset osaksi moniammatillista tiimiä, saat mukavat työkaverit sekä Pihlajalinnan laajat henkilöstöedut: 

  • Liikunta-ja  kulttuurietuuden ePassilla 
  • Laajan työterveyshuollon palvelut 
  • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 
  • Joustavat työaikajärjestelyt 
  • Edullisemmat hinnat Forever-kuntoklubeilla kuntoillessa

 
Kiinnostuitko?

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Ota yhteyttä, niin kerromme tehtävästä tarkemmin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava: Marjukka Heino p.050 351 4845 marjukka.heino@pihlajalinna.fi

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Sijainti: Vanha Loukinaistentie 24, Lieto
Logo

Sairaanhoitaja vakituinen

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!