Sairaanhoitaja Varahenkilöstö - Mäntänvuoren Terveys

Hei sinä innostunut ja aktiivinen sairaanhoitaja, joko vasta-alkaja tai kokenut hoitotyön konkari, oletko se sinä, jota me etsimme? 

Me etsimme sairaanhoitajaa varahenkilöstöön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteseen. Varahenkilönä työskentelet Mäntänvuoren Terveyden eri toimipisteissä Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen alueella omien vahvuuksiesi mukaisesti. Olet avoin, oma-aloitteinen, avarakatseinen ja positiivinen ammattilainen, jolla on halu kehittää ja kehittyä. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

 

Varahenkilöstön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä. Olet aina siellä, missä sinua eniten tarvitaan. Sinulla tulee olla valmius siirtyä ketterästi yksiköstä toiseen. Varahenkilönä sinun on mahdollista myös tehdä lyhyitä sovittuja määräaikaisuuksia Mäntänvuoren terveyden eri yksiköissä. Tarjoamme sinulle työn, jossa sinut otetaan lämpimästi vastaan.

 

Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömät. 

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajaa, huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Varahenkilönä työskentelet ennalta laaditun työvuorosuunnitelman mukaisesti ja meillä on autonominen työvuorosuunnittelu. Odotamme sinulta voimassa olevaa lääkelupaa sekä PKV-osuus, voit sen myös suorittaa meillä sovitusti.

Palkkaus on kilpailukykyinen. Työnantajana olemme joustava, meillä pystyt vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme toiveitasi. Työnantajana tarjoaamme runsaasti erilaisia koulutuksia, jotta voit kehittää ja ylläpitää osaamistasi. Koulutuksia on tarjolla joka kuukausi ja voit niihin ilmoittautua oman mielenkiintosi mukaisesti.

 

Tällä hetkellä meillä käytössä REKRYPALKKIO!

REKRYTOINTIPALKKIO maksetaan tulevalle uudelle työntekijälle, kunhan rekrypalkkio on mainittu työhakemuksessa. Rekrytointipalkkion voi saada toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tullessa tai vähintään 6 kk määräaikaisuuteen tullessa. Rekrytointipalkkiota saa 200,00 euroa, kun työsuhde alkaa ja 400,00 euroa, kun koeaika päättyy.


Haluamme, että viihdyt työssäsi ja voit hyvin myös vapaa-ajalla. Meille on tärkeää säännölliset työhyvinvointia lisäävät hetket yhdessä työkavereidesi kanssa. Saat käyttöösi myös hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipassiedun sekä paljon muuta.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin sekä tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa. Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa. Olemme savuton työyhteisö. 

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

 

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan TP tesiä. Lähtöpalkka 2864,94 e/kk + vuorolisät. Koulutuksesta saat työkokemuslisää kaksi vuotta, joten viiden vuoden työkokemuksen jälkeen saat täydet ikälisät, jonka jälkeen palkkasi on 3174,53e/kk + vuorolisät.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Katri Kumpulainen, katri.kumpulainen@pihlajalinna.fi, 0406310723 tai palveluvastaava Marika Hetekorpi, marika.hetekorpi@pihlajalinna.fi, puh 040 183 6415 

 

Hakuaikaa tehtävässä  asti 31.12.2023.

 

Mäntänvuoren Terveys on Pihlajalinnan ja Mänttä-Vilppulan kaupungin yhteisyritys. Tuotamme kaikki Mänttä-Vilppulan ja Juupajoen asukkaiden tarvitsemat sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lukuun ottamatta viranomaistehtävät. Käy tutustumassa meihin nettisivuillamme. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Haku alkaa ja päättyy

Varahenkilöyksikkö, MVT

Puhelin: 0406310723
Sijainti: Keskuskatu 2, Vilppula
Logo

Sairaanhoitaja Varahenkilöstö - Mäntänvuoren Terveys

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!