Sairaanhoitaja

Coronaria Silmäklinikka on Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Vahvuuksiamme ovat palveluiden korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja toimintamme luotettavuus. Toimintamme tavoite on mahdollistaa potilaiden silmien erikoissairaanhoito laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman lähellä potilaan asuinpaikkakuntaa.

Sairaanhoitaja leikkaussaliin ja lasiaisinjektioihin

Silmäsairaalassamme Helsingissä tuotamme palveluja HUS:n silmätautien erikoissairaanhoidon ostopalvelun suurimpana palveluntuottajana. Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme huippuammattilaisia toteuttamaan parasta mahdollista hoitoa alueen potilaille. Meille on tärkeää potilaidemme ja asiakkaidemme kokonaisvaltainen silmien terveys ja haluamme olla sekä kehittämässä että tuottamassa hyvää palvelua ja hoitoa. Meillä työskennellessä pääset vaikuttamaan prosessien sujumiseen ja luomaan asiakkaille laadukkainta palvelukokemusta ja hoitotyötä. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat menestyksemme salaisuus. 

Meillä on tarjolla työpaikka, jossa osana moniammatillista tiimiä toimisit sairaanhoitajana leikkaussalissa ja silmäinjektioissa sekä poliklinikalla ikärappeuma- ja diabetespotilaiden hoitotiimissä.

Edellytyksenä tehtävään on kokemus operatiivisesta toiminnasta ja leikkaussalityöstä. Koulutamme sinut lasiaisinjektioita pistäväksi sairaanhoitajaksi. Aiempi kokemus ja koulutus injektiohoitajana toimimisesta ja ikärappeumapotilaan hoitopolkuun osallistumisesta nähdään eduksi. Yksiköissämme viihtyy terveydenhuollon ammattilainen, jolle potilaan kohtaaminen, asiakaspalveluhenkisyys ja laadukas tekeminen ovat sydäntä lähellä.Tehtävässä menestyminen edellyttää paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja ja kykyä pitää itsenäistä vastaanottoa.

Vastineeksi positiivisesta ja aktiivisesta työotteestasi tarjoamme Sinulle vaihtelevat työpäivät, hyvät työsuhde-edut sekä kehittyvän ja toisistaan välittävän työyhteisön. Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan. Maksamme lisäksi injektiohoitajana toimimisesta erillisen korvauksen.

Palvelukoordinaattorimme Tiia Peltola toimii myös sairaanhoitajan tehtävissä ja vastuualueena hänellä on erityisesti operatiivisen toiminnan, aseptiikan ja hoitotyön laadun kehittäminen. Kiinnostuessasi työskentelystä meillä, Tiia kertoo mielellään lisää sairaanhoitajan työnkuvasta. Tiian tavoitat numerosta 040 669 3541.  

Lisätietoa tehtävästä ja työskentelystä yksikössämme antaa yksikönjohtaja Liubov Rippinen 040 159 4184.

Tehtävä on haettavissa 30.6.2022 saakka ja kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Haku alkaa ja päättyy

Tarjoamme

  • Hammasetu
  • Kulttuuri-ja liikuntaetu
  • Lounasetu

Meillä työskentelee osaava joukko silmäterveyden ammattilaisia: silmälääkäreitä, optikoita, optometristeja ja silmähoitajia. Teemme keskenämme tiivistä yhteistyötä ja arki toimipaikoissamme on sujuvaa. Meille on tärkeää, että työntekijämme ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Laadusta emme tingi. Panostamme henkilökunnan koulutukseen ja jokaisella on mahdollisuus kehittää ammattitaitoa myös työssään. Teemme vahvasti yhteistyötä myös Silmäaseman Silmäsairaaloiden kanssa.

Coronaria Silmäklinikka

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Mannerheimintie 164
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!