Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2023 asti.  Pihlajalinna Terveyden Hangon terveysaseman vastaanotolle. 

Sairaanhoitajan itsenäiset ja monipuoliset tehtävät terveysasemalla sisältävät mm. hoidontarpeen arviointia ja asikkaiden ohjausta puhelimessa, asiakkaiden vastaanottoa ja hoitoa, toimenpiteissä avustamista ja kiirevastaanotolla työskentelyä. Vastaanotto on auki maanantaista perjantaihin virka-aikaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan pätevyyttä tai sairaanhoitajaopiskelijalta vähintään 140 opintopistettä, kokemus vastaanottotyöstä ja hoidontarpeen arvioinnista ja ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme monipuolista osaamista, aktiivista työotetta, hyvää palveluasennetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko?

Työehdoissa ja palkkauksessa noudatetaan Terveyspalvelualan  tesiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Rita Ruohomäki, rita.ruohomaki@pihlajalinna.fi

Hakuaika alkaa:

Hangon terveysasema

Sijainti: Esplanaadi 85, 10900 Hanko
Logo

Sairaanhoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!