Sairaanhoitaja

Coronarian sisaryhtiö Medifamilia Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkaille yksilö- ja ryhmäkuntoutusta sekä monipuolisia kuntoutuskursseja. Toimimme valtakunnallisesti Kelan palveluntuottajana.

 

Hei sairaanhoitaja, kiinnostaako vaihteleva työ ihanassa miljöössä Helsingissä hotelli Rantapuistossa? Tule meille, olet lämpimästi tervetullut!

Hakemassamme tehtävässä Medifamilialla sairaanhoitajan vastuulle kuuluu monipuoliset tehtävät aikuisten TULES- ja ikääntyneiden IKKU-kuntoutuskursseilla. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä, jossa roolit jokaiselle kuntoutuksen ammattilaiselle on määritelty ja jossa kuntoutustyötä pääsee tekemään yhdessä keskustellen. Kursseille osallistuu kerralla 10 osallistujaa, joiden arjen sujuvoittamiseen kurssit tähtäävät. Työ sisältää mittauksia, yksilötapaamisia sekä ryhmämuotoisen kuntoutuksen ohjaamista. Koska kuntoutuskursseihin sisältyy kotikäyntejä, työ on osin liikkuvaa Uudenmaan alueella.

 

Joustava työantaja

Meille on tärkeää, että löydämme elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun. Siksi voit työllistyä vakituiseen työsopimussuhteeseen kuukausi- tai suoritepalkkamallilla. Lisäksi osa-aikainen työ on mahdollinen.

Tiimeissämme työskentelee eri kuntoutusalojen ammattilaisia, mikä mahdollistaa monipuolisen oppimisen toinen toisiltamme arjessakin. Tiimivastaava huolehtii, että arkiset asiat toimivat. Pääset osaksi osaavaa, innostavaa, moniammattilista tiimiä ja yli tuhannen terapeutin valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

 

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden. 
 • Kuukausipalkan lisäksi vaihtoehtoisia palkka- ja palkkiomalleja, jotka tukevat myös työ- ja vapaa-ajan yhteensovittamista.
 • Laajennetun työterveyshuollon lisäksi monipuoliset ja laadukkaat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan. Voit valita usean sadan euron arvoisen etuuspaketin viidestä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi meillä on tarjolla monipuolisesti henkilöstöalennuksia.
 • Vuosittaisen koulutusbudjetin, kattavat sisäiset koulutukset sekä Suomen laajimman kuntoutusalan koulutuskalenterin. Kuntoutuksen Akatemia on rakennettu yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Sinä pääset mukaan koulutusohjelmaamme tai jopa kouluttamaan, niin halutessasi.
 • Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.
 • Työtehtävän suomalaisessa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on avoin ja keskusteleva kulttuuri. Meillä on matala hierarkia ja vaikka jokainen on oman työnsä paras asiantuntija, työssä onnistutaan yhdessä.

 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Sairaanhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta.
 • Eduksi katsomme työkokemuksen TULE-sairaiden tai ikäihmisten kuntoutuksesta.
 • Voimassa olevaa EA1-koulutusta.
 • Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.
 • Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.
 • Reipasta ja joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.
 • Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

 

Haluatko laittaa osaamisesi likoon asiakkaidemme parhaaksi? Työpaikka on haettavissa osoitteessa https://ats.talentadore.com/apply/sairaanhoitaja/DoVe3Z

 

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimivastaava Jaana Pylvänäinen p. 0440450258 tai jaana.pylvanainen@coronaria.fi sekä rekrytointikoordinaattori Minna Seppälä p. 040 617 4340 tai minna.seppala2@coronaria.fi

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Medifamilia on osa Coronariaa, joka on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sijainti: Furuborginkatu 3
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!