Sairaanhoitaja

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ikipihlaja Oivaan Raisioon.

Tervetuloa Sairaanhoitajaksi huipputiimiimme!

Ikipihlajien asukaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki. Kaikella toiminnallamme tähtäämme asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meillä jokaisen ääni otetaan huomioon ja toimintaa kehitetään yhdessä.

Sairaanhoitajana huolehdit yhdessä kollegoiden kanssa yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu perushoidon lisäksi lääkehoidon toteuttaminen, laboratorionäytteiden otto ja yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa.
Tässä tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan koulutusta. Hienoa olisi, jos sinulla olisi myös voimassa oleva lääkehoidon koulutus, EA-koulutus ja hygieniapassi. Lisäksi tartuntatautilain rokotussuojasi tulisi olla kunnossa.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja antaa, Palveluvastaava Katja Kotiranta, katja.kotiranta@pihlajalinna.fi, p. 0406482853

Tulethan työkaveriksemme energiseen ja iloiseen, Ikipihlaja Oivaan!
Tule seuraamaan arkeamme Facebookista ja Instagramista.
Löydät meidät Instagramista myös #ikipihlaja!

Haku alkaa ja päättyy

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sijainti: Sairaalakatu 10, Raisio
Logo

Sairaanhoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!