Sairaanhoitaja

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa!

Haemme nyt hoitajia uuteen sisäisten sijaisten yksikköömme.

Sisäisillä sijaisilla on tärkeä tehtävä auttaa siellä, missä on tarvetta. Toiminta pohjaa yhteisölliseen ajatukseemme auttaa toista hoitajaa yli yksikkörajojen.

Tarjoamme sinulle:

- hyvän perehdytyksen
- koulutusmahdollisuudet
- yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut, mm. monipuoliset etukorit, joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja
- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman
- mahdollisuuden yksilölliseen urapolkuun
- kunnallisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryys ja joustavuus
- muuttorahan 1000 euroa
- apua asunnon hankinnassa

Lapin lumoava luonto tarjoaa rauhallisen ympäristön asua sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa. Joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta nauttimiseen. Meillä saat vaikuttaa omaan työhösi ja työvuoroihisi. Sisäisten sijaisten työ on kaksivuorotyötä ja painottuu arkipäiville. Työvuorojen suunnittelu tehdään autonomisesti yhdessä kollegoiden ja esimiehen kanssa.

Toivomme sinulta:

Sinulla on vähintään sairaanhoitajan koulutus. Otamme haussa huomioon myös, jos olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija. Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen ja innokas kehittämään toimintaa.

Tervetuloa nauttimaan kanssamme Lapin luonnosta, sen rauhoittavasta vaikutuksesta sekä lukuisista harrastusmahdollisuuksista. Joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta nauttimiseen.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka VR4+ tehtäväkohtainen lisä.

Hakuaika päättyy 26.6.2022 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Hae tehtävää:
https://ats.talentadore.com/apply/sairaanhoitaja/Zj0Ypm

Kuulostaako Sinun tehtävältäsi? Kysy lisätietoja!

Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka, kaisa.varanka@coronaria.fi, p. 040 801 2325
Yksikön johtaja Janne Lehtimäki, janne.lehtimaki@coronaria.fi, p. 040 663 1034

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Sairaalantie 2, Posio
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!