Sairaanhoitaja

Haaveiletko merkityksellisestä työstä, kiireettömästä ilmapiiristä ja Lapin luonnosta? Coronarian suurin toimipaikka sijaitsee Posiolla, jossa Coronaria on tuottanut kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut kokonaisulkoistuksena vuodesta 2016 alkaen. Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä työtä perusterveydenhuollon parissa!

Haemme nyt vakituiseen tehtävään SAIRAANHOITAJAA vuodeosastolle

Tarjoamme sinulle:

- hyvän perehdytyksen

- koulutusmyönteisen ilmapiirin ja monipuoliset mahdollisuudet kouluttautumiseen

- yksityisen sektorin hyvät työsuhde-edut, mm. monipuoliset etukorit (arvo 600e), joista on mahdollista valita omaan elämäntilanteeseen sopivia henkilöstöetuja

- pienen työyhteisön kotoisan tunnelman

- mahdollisuuden yksilölliseen urapolkuun

- julkisen toiminnan hyvät puolet, sekä yksityisen sektorin ketteryys ja joustavuus

- muuttorahan 1000 euroa

- apua asunnon hankinnassa

Vuodeosastomme on 15 paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto, jossa hoidamme akuuttia ja geriatrista kuntoutusta sekä tilapäistä sairaanhoitoa tarvitsevia potilaita. Hoitoon hakeudutaan lääkärin vastaanoton kautta. Lisäksi potilaita tulee jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta.

Lapin lumoava luonto tarjoaa rauhallisen ympäristön asua sekä huikeat mahdollisuudet aktiiviseen elämäntapaan luonnon parissa. Joustava työ mahdollistaa sen, että aikaa todella jää vapaa-ajasta nauttimiseen. Meillä saat vaikuttaa omaan työhösi ja työvuoroihisi. Sairaanhoitajan työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.

 

Toivomme sinulta:

Sinulla on vähintään sairaanhoitaja (amk) tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Otamme haussa huomioon myös, jos olet opintojesi loppuvaiheessa oleva opiskelija.

Toimit aina asiakaslähtöisesti, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot, olet oma-aloitteinen ja innokas kehittämään toimintaa.

Työtehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka VR4 + tehtäväkohtainen lisä.

Hakuaika päättyy 26.3.2023 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Hae tehtävään:
https://ats.talentadore.com/apply/sairaanhoitaja/m6bnlb

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, ota yhteyttä!

Yhteyskoordinaattori Kaisa Varanka, kaisa.varanka@coronaria.fi, p. 040 8012 325

Palveluvastaava Marja Ollila, marja.ollila@coronaria.fi, p. 040 8012 379

Haku alkaa ja päättyy

Coronaria

Coronaria on 100 % suomalainen terveyspalveluihin erikoistunut yritys. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa. 

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia. Meitä coronarialaisia on jo 3000 ja liikevaihtomme oli vuonna 2021 noin 308 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 4. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys.  Coronaria on osa Cor Group -konsernia, johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Puhelin: 020 780 6260
Sijainti: Sairaalantie 2, Posio
Logo

Sairaanhoitaja

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!