Sairaanhoitajan kesäsijaisuudet - Kolmostien Terveys Oy

Onko tähtäimessä unelmiesi kesätyö meillä Kolmostien Terveydessä?

 

Etsimme nyt kesätöihin eri mittaisiin sijaisuuksiin juuri sinua sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija!

 

Meille Kolmostien Terveydessä unelmien kesätyö tarkoittaa mielenkiintoisia työtehtäviä, oppimista yhdessä alan parhaiden ammattilaisten kanssa sekä hauskaa työyhteisöä ja uusia unohtumattomia työystäviä.

Me lupaamme kuunnella sinua ja haluamme, että voit myös nauttia kesästä. Teemme muutenkin parhaamme, että pääset heti jutun juonesta kiinni. Siksi työt aloitetaan yksilöllisellä perehdytyksellä.

Ole innokas ja hyppää rohkeasti uusiin mahdollisuuksiin, joita meillä on tarjota mm. kotihoidossa, vastaanottopalveluissa ja tk-sairaalassa! Tehtävässäsi vastaat asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on ihmisläheistä ja palkitsevaa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Mahdollisuuden tienata kesäsijaisuudestasi jopa 700€ extraa! Kesäsijaisuutesi pituuden mukaan voit saada itsellesi kesäbonusta jopa 700€ palkan päälle. Kesäbonus koostuu seuraavasti: 3 viikkoa/150€, 6 viikkoa/300€ tai 9 viikkoa/700€. Viikkojen ei tarvitse olla peräkkäisiä viikkoja, mutta niiden tulee olla vähintään kahden viikon jaksoissa. Kesäbonus maksetaan suhteessa työaikaprosenttiin. Kesäbonus on voimassa ajalla 1.5.-30.9.24.

 • Tarjoamme mahtavan tiimin lisäksi yksilöllisen perehdytyksen, laajan työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
 • Voimme auttaa sinua kesätyöasunnon etsimisessä.
 • Haluamme olla joustava työnantaja, joka huomioi henkilökohtaiset toiveesi ja tarpeesi. Voit tehdä viikon työtunnit neljään päivään. Tämä sovitaan erikseen yksikön esihenkilön kanssa
 • Järjestämme kesällä kaikille pihlajalinnalaisille kesätyöntekijöille yhteiset Pihlis-festarit, joten pääset osaksi kesätyöporukkaa niin omassa yksikössäsi kuin myös ympäri Suomen!

 

Edellytykset tehtävään:

 • Tehtävään hakeminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin tai sairaanhoitajan opintoja.
 • Valmis osaaja ei tietenkään tarvitse olla, vaan rinnallasi kulkevat muut tiimisi ammattilaiset ja esihenkilö.
 • Opiskelijalla tehtävät suunnitellaan osaamisen ja opintopisteiden perusteella.
 • Sairaanhoitajalta edellytämme lääkehoitolupaa, voit myös suorittaa sen meillä.
 • Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.
 • Tehtävään valittavan on esitettävä yli 3kk:n työsuhteeseen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).
 • Kotihoidossa työskentelyyn vaaditaan ajokortti ja oma auto.
 • Olemme savuton työyhteisö.


Olisiko meillä sinun unelmiesi kesätyö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Voit soittaa meille tai laittaa meille viestiä, jos tehtävä herättää kysymyksiä.

 

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatetaan työyksikön mukaisesti joko terveyspalvelualan tai yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

 

Hakuaika tehtäviin 29.12.23-30.4.24.

Lisätietoja: rekry.kolmostie@pihlajalinna.fi

Katri Kumpulainen p 040 6310723

Marika Hetekorpi p 040 183 6415

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Kolmostien Terveys Oy

Sijainti: Parkanontie 48
Logo

Sairaanhoitajan kesäsijaisuudet - Kolmostien Terveys Oy

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!