Sairaanhoitajia terveysasemille

Haemme sairaanhoitajia ennakoivasti vuokratyöntekijäksi julkisen terveydenhuollon terveysasemille vastaanottotyöhön. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kestoltaan hyvin erimittaisia. Kerro meille osaamisestasi sekä milloin ja missäpäin olisit valmis työskentelemään. Olemme sinuun yhteydessä heti kun sopivaa työtä avautuu!

Työ sisältää

  • Hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja paikan päällä sisältäen esimerkiksi ajanvarausta sekä ohjausta sairauksiin ja terveyteen liittyvissä asioissa
  • Itsenäistä päätöksentekoa
  • Kiireetöntä vastaanottoa mm. haavanhoitoa
  • Päivystystyötä itsenäisillä vastaanotoilla
  • Toimenpiteissä avustamista

 

Hakuaika alkaa:

Etsimämme henkilö

Sinulla on tärkeää olla sairaanhoitajan laillistettu tutkinto sekä Love-verkkokurssit suoritettuna. Myös melko tuore työkokemus terveysasematyöstä tai perusterveydenhuollosta sekä työkokemusta hoidon tarpeen arviosta ja puhelintyöstä on eduksi.

Hyvät tietotekniset taidot tukevat päivittäistä työtäsi, jossa operoidaan useassa eri tietojärjestelmässä samaan aikaan. 

Työssä tarvitset Sote- korttia, sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastyössä edellytetään tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valittavan on myös esitettävä rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista (laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta).

 

Tarjoamme

  • Lippuja urheilutapahtumiin
  • Vakuutuksia edullisempaan hintaan
  • Kuntoile Forever kuntoklubeilla edullisempaan hintaan

Palkkaus perustuu Terveyspalvelualan työehtosopimukseen. Peruspalkan päälle maksamme reilua henkilökohtaista palkanosaa, mahdolliset vuorotyölisät sekä lomakorvauksen 9%.

Hakeminen on sinulle todella helppoa, sillä hakemuslomake on nopea täyttää. Sinun ei tarvitse liittää erillistä hakukirjettä ja cv on täysin vapaaehtoinen. Jos haluat kysyä työstä, soita puh. 0406502986 tai voit laittaa sähköpostia hoitajarekry@pihlajalinna.fi. Odotamme hakemustasi!

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut

Pihlajalinna Henkilöstöpalvelut välittää julkiselle sektorille ja sisäisiin yksiköihin osaavaa ja ammattitaitoista hoitohenkilöstöä. Vuokrahoitajamme työskentelevät asiakkaidemme yksiköissä, mutta työsuhteessa Pihlajalinna Henkilöstöpalveluihin. Haluamme jokapäiväisen työmme kautta tarjota korkealaatuista palvelua niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemmekin.  

Puhelin: +358406502986
Sijainti: Espoo
Logo

Sairaanhoitajia terveysasemille

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!