Sales Coordinator

Väre etsii energiseen kuluttajamyyntitiimiinsä myyntikoordinaattoria tukemaan yhtiömme kasvua. Rooli tarjoaa monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät, sekä loistavat mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämiseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Tehtäviisi kuuluu erilaisia myynnin tukitehtäviä sisältäen mm. CRM:n datan ylläpidon ja kehittämisen, jatkomyyntiprosessien edistämisen ja toteuttamisen, sekä hinnastojen ja erilaisten materiaalien ylläpidon. Lisäksi vastaat eri myyntikanaviin liittyvistä tukitoimista ja raportoinnista. Tehtävässä voit työskennellä joustavasti siellä, mikä sinulle sopii parhaiten – etänä kotitoimistolla tai Väreen toimipisteissä ympäri Suomea.

Tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet motivoitunut ja oma-aloitteinen tekijä, ja valmis ottamaan vastuuta uusista haasteista. Omaat kyvyn tunnistaa liiketoiminnassa kehityskohteita ja kykenet myös tiimin ja sisäisten sidosryhmien tuella viemään sovitut asiat maaliin. Voit olla työurasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – tärkeämpää meille on oikeanlainen asenne. Odotamme sinulta analyyttistä ja hyvin organisoitua otetta työhön, minkä lisäksi olet ulospäinsuuntautunut joukkuepelaaja. Lisäksi arvotamme suuresti, jos sinulla on tapana kyseenalaistaa vanhoja käytäntöjä ja haluat kehittää toimintaa eteenpäin. Tehtävässä palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta sekä tulokseen sidotusta tulospalkkiosta.

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Olet oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen sekä valmis ottamaan vastuuta.
  • Omaat positiivisen asenteen ja näet ympärilläsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia.
  • Sinulta löytyy teknistä ymmärrystä sekä kokemusta ja osaamista sähköisistä työvälineistä ja asiakkuudenhallintajärjestelmistä (Microsoft Office, Dynamics 365 ja Qlik Sense).
  • Olet tulosorientoitunut ja nautit voittamisesta.
  • Sinulla on osaamista ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Energia-alan kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää meille on oikea asenne.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuuta ja mahdollisuudet kehittää osaamistasi päivittäisten tehtäviesi parissa, sekä työn ohella suoritettavien kurssien kautta.
  • Vaihtelevia työtehtäviä muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.
  • Huumorintajuiset, hauskat ja kannustavat työkaverit.
  • Etätyöskentelymahdollisuuden mistä päin Suomea tahansa.
  • Monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun sekä hyvinvointi- ja liikuntatuen.

Mikäli tämä on sinun seuraava työpaikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 09.10.2022 mennessä. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut heti ensimmäisten hakemusten jo saavuttua.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Antti Manninen +358 44 760 0520, keskiviikkona 28.9, klo 15-16 ja perjantaina 30.9, klo 14-15. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Väre

Väre on sähköyhtiö, joka yrittää myydä mahdollisimman vähän sähköä. Toimialan perinteitä ravistelevana energiapalveluyhtiönä uskomme, että energialla muutetaan maailmaa. Tarjoamme alan kattavimmat kokonaispalvelut, joilla asiakkaidemme energiakustannuksia sekä hiilijalanjälkeä voidaan mitattavasti vähentää. Väreellä työskentelee lähes 50 asiantuntijaa tuotekehityksessä, taloushallinnossa, myynnissä, markkinoinnissa, salkunhallinnassa sekä datan ja IT:n parissa. Osana tiimiämme pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiapalveluihin sekä varmistamaan, että asiakkaamme saavat alan parhaat palvelut ja ratkaisut.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!