Sales Development Representative, Netvisor

Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko luoda uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt on mahdollisuutesi olla myyntitiimimme seuraava superstara!

Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään eli mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa ja sähköisessä allekirjoituspalvelussa. 

Haemme iloiseen myyntitiimiimme nyt useita kasvavia uusia kykyjä Sales Development Representative -rooliin. Halutessasi voit työskennellä myös osa-aikaisesti.


Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa ja sovit tapaamisia asiantuntijoidemme kanssa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. 

Myytävä päätuote Visma Netvisor on markkinoiden johtava taloushallinnon ohjelmisto, joka tuo kilpailuetua toimialasta riippumatta 40 000 suomalaiselle yritykselle automatisoimalla taloushallinnon ja palkanlaskennan prosesseja sekä tarjoamalla reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen. Visma Netvisor on pk-yrityksille suunnattu automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla.


Mitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä? 

Haemme energistä ja intohimoista myynnin tulevaisuuden tekijää, jolla on

  • kokemusta outbound-soittamisesta ja näyttöjä onnistuneista tuloksista, tai vähintäänkin roppakaupalla intoa ja rohkeutta nostaa luuria ja soittaa “kylmää”
  • intohimoista ja periksiantamatonta asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi
  • ideointikykyä, vahvaa itseohjautuvuutta ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Sinusta huokuu ennen kaikkea jatkuva halu kehittyä ja positiivinen tekemisen meininki - myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Ymmärrys ohjelmistoalasta tai taloushallinnosta ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.


Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen omaehtoisesta opiskelusta koulutuksiin. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat viihtyisän ja rennon työyhteisön reilulla 500 työkaverilla, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 


Hae mukaan iloiseen joukkoomme

Jos sinulla on draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä CV ja saatekirje 7.8.2024 mennessä!

Palkkahaarukka tehtävässä on 2400-2800 euroa/kk kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, mutta kuulemme mielellämme odotuksistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Experience Leader Elina Ruuhinen, jonka tavoitat numerosta 044 019 9218 seuraavina ajankohtina: ke 31.7. klo 12-13 tai ke 7.8. klo 14-15. Muina aikoina voit lähettää kysymykset osoitteeseen recruit.solutions@visma.com. 
 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen / osa-aikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutionsin yli 500 huippuasiantuntijaa auttavat asiakkaitamme tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1400 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 15 300 työntekijää, 1,7 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä lähes 2,24 mrd euron liikevaihto (Q4/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Villimiehenkatu 10, Lappeenranta / Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Sales Development Representative, Netvisor

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!