Sales Development Representative, PSA

Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko luoda uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt on mahdollisuutesi olla myyntitiimimme seuraava superstara!

Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään eli mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa ja sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti, mutta kannattavasti ja meitä on tällä hetkellä jo lähes 500 asiantuntijaa. 

 

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa ja sovit tapaamisia asiantuntijoidemme kanssa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. 

Myytävät päätuotteet Severa ja ValueFrame ovat projektipohjaista liiketoimintaa tekeville organisaatioille suunnattuja projektin- ja resurssinhallintajärjestelmiä (PSA = Professional Services Automation). Asiakkaina on siis tyypillisesti IT- tai konsultointialan yrityksiä, mainostoimistoja, insinööritoimistoja, tilitoimistoja sekä muita asiantuntijaliiketoimintaa tekeviä yrityksiä. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

 

Mitä tarvitset menestyäksesi tehtävässä? 

Haemme energistä ja intohimoista myynnin tulevaisuuden tekijää, jolla on

  • myynnillistä kokemusta ja jonkin verran näyttöjä menestyksestä
  • intohimoista ja periksiantamatonta asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi
  • ideointikykyä, vahvaa itseohjautuvuutta ja tiimityöskentelytaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tekemisestäsi huokuu ennen kaikkea jatkuva halu kehittyä ja positiivinen tekemisen meininki, joten myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Ymmärrys ohjelmistoalasta tai toiminnanohjausjärjestelmistä ja kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Olemme sitoutuneita, uteliaita, aktiivisia ja ratkaisukeskeisiä tiimipelaajia. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen omaehtoisesta opiskelusta ulkoisiin koulutuksiin. Työntekijälupauksemme mukaisesti haluamme saada sinut loistamaan!

Meillä saat viihtyisän ja rennon työyhteisön, modernit työvälineet sekä työn ja vapaa-ajan harmoniaa tukevat työsuhde-edut. Visma Solutions Oy:lle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. 

 

Hae mukaan joukkoomme!

Jos sinulla on draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi palkkatoiveineen 30.11.2023 mennessä. 

Tiimimme työskentelee ensisijaisesti Helsingin toimipisteessä, mutta voit työskennellä myös etänä tai muissa toimistoissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sara Törmälä, sara.tormala@visma.com tai arkisin puhelimitse numerosta 044 525 3537.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on lähes 500 huippuasiantuntijaa toimistoillamme Helsingissä ja Lappeenrannassa sekä ympäri Suomea. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa 1500 asiantuntijaa. www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 14 500 työntekijää, 1,6 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä yli 2,2 mrd. euron liikevaihto (Q2/2023) sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Logo

Sales Development Representative, PSA

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!