Sales Development Representative

Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko tehdä uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt on mahdollisuutesi olla myyntitiimimme seuraava superstara!

Haemme energisiä ja intohimoisia myynnin tulevaisuuden tekijöitä. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään, mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 350 asiantuntijaa.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • Kokemusta tai vahvaa halua kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi
  • Intohimoista ja periksiantamatonta asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Ideointikykyä ja vahvaa itseohjautuvuutta
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Tekemisestäsi huokuu jatkuva halu kehittyä sekä positiivinen tekemisen meininki - myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Kokemus taloushallinnosta työelämässä tai opiskelujen osalta luetaan eduksi. 

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena. 

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

  • Liikunta- ja lounasedun sekä välipaloja
  • Laajennetun työterveyshuollon, hammashoito- ja hierontaedun
  • Hyvät työvälineet ja puhelinedun
  • Loma-asuntoja ja lyhennettyjä työpäiviä
  • Koulutusta ja ammatillista kehittymistä, yhteisiä tapahtumia 

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Development Representative roolissa yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään 31.7.2022 mennessä. Kesälomista johtuen käsittelemme hakemuksia hieman viiveellä, mutta olemme yhteydessä mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Työpaikka on vakituinen ja ensisijaisesti Helsingissä, mutta voit työskennellä myös Lahdesta tai Lappeenrannasta. Tuemme myös etätyöskentelyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Development Team Captain Sara Törmälä, puh. 0445253537, sara.tormala@visma.com. Huom. kesäloman 17.-30.6. ja 4.-17.7. aikana toivomme yhteydenotot sähköpostitse.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 300 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo 1500 asiantuntijaa. 

Visman ohjelmistot ja palvelut sujuvoittavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. 12 500 työntekijää, 1 000 000 asiakasta ja 1,74 mrd. euron liikevaihto vuonna 2020 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!