Sales Development Representative

Nautitko tuloksen tekemisestä ja haluatko tehdä uraa nopeasti kasvavalla alalla myynnin parissa? Nyt on mahdollisuutesi olla myyntitiimimme seuraava superstara!

Haemme energisiä ja intohimoisia myynnin tulevaisuuden tekijöitä joilla halua ja taitoa lähteä luomaan pitkää kestävää uraa vismalla. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään, mm. taloushallinnossa, verkkolaskutuksessa, toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 350 asiantuntijaa.

Mikä sinua meillä odottaa?

Tehtävässä kontaktoit puhelimitse suomalaista yritysjohtoa. Opit tunnistamaan potentiaaliset asiakkaat, kommunikoimaan sujuvasti päättäjien kanssa ja luomaan laadukkaita myyntimahdollisuuksia kollegoillesi. Tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joiden taloudenhallinnan ja toiminnanohjauksen automaatioasteessa on kehitettävää. Osaamisesi kehittyessä ja hyvien tulosten kautta sinulla on mahdollisuus edetä vastuullisempiin työtehtäviin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

 • Kokemusta tai vahvaa halua kehittyä menestyväksi myynnin ammattilaiseksi
 • Intohimoista ja periksiantamatonta asennetta tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Ideointikykyä ja vahvaa itseohjautuvuutta
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • Sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa
   

Tekemisestäsi huokuu jatkuva halu kehittyä sekä positiivinen tekemisen meininki - myynnin nälkä ja asenne ratkaisevat! Kokemus taloushallinnosta työelämässä tai opiskelujen osalta luetaan eduksi.

Haluamme, että viihdyt ja kasvat meillä<3

Annamme työntekijöillemme vastuuta kokonaisuuksista ja vapautta tehdä työtä yhteisen tavoitteen eteen haluamallaan tavalla. Mahdollistamme uuden oppimisen, ammattitaidon kasvattamisen ja uran kehittymisen. Olemme tukenasi, jotta saavutat tavoitteesi ja viihdyt työssäsi. Lisäksi tarjoamme motivoivan ja kilpailukykyisen palkan (pohjapalkka+takuuprovisio). Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi jo kymmenenä peräkkäisenä vuotena.

Tarjoamme muun muassa seuraavia työsuhde-etuja:

 • Liikunta- ja lounasedun sekä välipaloja
 • Laajennetun työterveyshuollon, hammashoito- ja hierontaedun
 • Hyvät työvälineet ja puhelinedun
 • Loma-asuntoja ja lyhennettyjä työpäiviä
 • Koulutusta ja ammatillista kehittymistä, yhteisiä tapahtumia

Hae nyt ja kerromme mielellämme lisää!

Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä Sales Development Representative roolissa yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään 18.9.2022 mennessä. Työpaikka on vakituinen ja ensisijaisesti Helsingissä, mutta voit työskennellä myös Lahdesta tai Lappeenrannasta. Tuemme myös etätyöskentelyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Development Team Captain Sara Törmälä, puh. 0445253537, sara.tormala@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 350 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa, Benelux-maissa ja Latinalaisessa Amerikassa. 15 000 työntekijää, 1 200 000 yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta ja 2,1 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät työskentelemään kohti parempaa huomista. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!