Sales Engineer

Etsimme nyt Itä-Suomen alueelle kaupallisesti ajattelevaa ja teknisen tietotaidon omaavaa myynti-insinööriä vastaamaan alueen olemassa olevista asiakkuuksista ja uusien kaupallisten mahdollisuuksien avaamisesta. Tehtävässä myynnin lisäksi huolehdit talotekniikka-asiakkaidemme (tukkumyyjät, suunnittelijat, urakoitsijat) laadukkaasta palvelusta, varmistat asiakaskentän tuotetuntemuksen ja tuet heitä Grundfosin pumppuratkaisujen valinnassa sekä markkinoinnissa.

Matkustat työtehtävissäsi aktiivisesti tavaten asiakaskenttää ja toimistopäivinä työskentelet kotitoimistoltasi käsin. Suunnittelet ja johdat omaa työtäsi sekä kalenteriasi itsenäisesti, mutta esihenkilösi tuki saatavillasi. Raportoit työstäsi Suomen ja Baltian myynnistä vastaavalle myyntipäällikölle. Asiakastyön kannalta optimaalisin sijainti tehtävän hoitamiselle olisi esimerkiksi Kuopio tai Joensuu, mutta myös muu Itä-Suomen alueella sijaitseva paikkakunta on mahdollinen.

Etsimällämme osaajalla on:

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. LVI, ympäristötekniikka), joka mahdollistaa sujuvan vuoropuhelun asiakkaiden kanssa tuotteiden teknisiin ominaisuuksiin liittyen
  • Kokemusta kaupallisessa roolissa toimimisesta, jotta tiedät jo nauttivasi myynnin tekemisestä
  • Ymmärrys rakennushankkeiden etenemisestä, jotta osaat tarjota oikeat ratkaisut oikeassa vaiheessa asiakkaillemme
  • Vahvat digitaalisten työkalujen käyttötaidot CRM- ja ERP-järjestelmistä nykyaikaiseen neuvottelutekniikkaan sujuvan raportoinnin ja tiimin yhteydenpidon varmistamiseksi
  • Suomen kielen taidon lisäksi sujuva englannin kielen taito, sillä kansainvälinen myyntitiimi viestii myös englanniksi niin kirjallisesti kuin keskustellenkin.
  • Ajokortti ja matkustusvalmiutta alueen asiakkuuksien aktiivisen palvelun takaamiseksi

 

Tehtävässä menestyt asiakaslähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi. Viihdyt liikkuvassa työssä asiakkaidesi parissa ja haluat saada tuloksia aikaan. Olet taitava priorisoimaan ja aikatauluttamaan omaa työtäsi, etkä myöskään epäröi tukeutua muun myyntitiimin osaamiseen tarvittaessa. Ammattitaitoisella myyntiporukallamme löydämme yhdessä ratkaisut haastavimpiinkin myynticaseihin.

Tarjoamme sinulle vakaan, pitkäikäisen yrityksen laadukkaat tuotteet edustettavaksesi ja ammattilaisten työyhteisön tueksesi. Kansainvälisessä konsernissa tulevaisuus voi tarjota myös sisäisiä kasvumahdollisuuksia ja meillä on hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Innostavat, sitoutuneet ja osaavat kollegat toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan edistämään energiaratkaisujen muutosta yhdessä.

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisätietoa? Jätä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä. Hakemusdokumentit voit tehdä joko suomeksi tai englanniksi, haastatteluvaiheessa voit valmistautua keskustelemaan tehtävästä myös englannin kielellä. Rekrytointia teemme yhdessä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja hakuaikana saat rekrytointikonsultti Jenni Kemppaiselta, p. 050 330 1430. Ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä, odotamme jo kuulevamme osaamisestasi!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Oy Grundfos Pumput Ab

Grundfos on maailman johtava energiatehokkaiden ja älykkäiden vesiratkaisujen valmistaja, jonka vuosituotanto on 17 miljoonaa yksikköä, toimistot yli 55 maassa ja yli 19 000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Olemme päämäärätietoinen yritys ja ylpeitä voidessamme tarjota mahdollisimman vähän energiaa käyttäviä ratkaisuja veden siirtoon.

Suomessa Grundfosin tuotteet ovat tulleet tutuksi jo 1950-luvulta lähtien ja Suomen myyntiyhtiö Oy Grundfos Pumput Ab tarjoaa pumppuratkaisut monenlaisiin käyttökohteisiin - alkaen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien kiertovesipumpuista aina teollisuuden pumppuihin sekä vesihuolto-, jätevesi- ja kaukolämpöratkaisuihin asti.

Sijainti: Kuopio, Joensuu, Itä-Suomi
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!