Sales Lead

Olemme laajentaneet palveluntarjontaamme ja käynnistäneet uuden Automaatiopalveluita kokonaisvaltaisesti tarjoavan liiketoimintayksikön. Etsimme nyt laajaan asiakasvastuuseen ratkaisumyynnin ja mm Microsoft Power Platform, Uipath tai BluePrism teknologian tuntevaa Älykkään Automaation osaajaa. Etsimme osaajia ensisijaisesti pääkaupunkiseudulle, mutta meillä on etätyömahdollisuus myös muilta paikkakunnilta.

Tehtävässä pääset vastaamaan avainasiakkaillemme tarjottavien ratkaisujen kaupallisista operaatioista valittujen teknologioiden sekä ratkaisujen avulla. Tulet työskentelemään avainasiakasprojekteissa vetovastuussa yhdessä Automaatio -liiketoimintayksikön muiden osaajien sekä teknologiapartnereidemme tukemana. Me teemme työtä tiiminä, ja sinulla on tukena myyntimahdollisuuksissa alan parhaat osaajat sekä Yrityspalveluiden ICT-asiantuntijat.

Hakemamme henkilö on kokenut ja myyntinäyttönsä antanut moderni ratkaisumyyjä. Tunnet erityisesti Microsoftin ekosysteemiä ja Power Platformin tuomat mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnalle. Sinulla on mahdollisesti kokemusta myös muista vastaavista pääteknologioista.

Tehtäviisi kuuluu kaupallisten ratkaisuehdotusten määrittely yhdessä Automaatio -liiketoimintayksikön avainhenkilöiden, partnereidemme sekä tarvittaessa muun myynnin kanssa. Osaat kiteyttää asioita ja auttaa asiakasta oikeisiin valintoihin. Tarvittaessa olet suunnittelemassa ja toteuttamassa markkinoinnin operaatioita kasvun kiihdyttämiseksi.

Hakemamme henkilö on tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja haluaa osaltaan huolehtia asiakastyytyväisyydestä. Olet vastuuntuntoinen ja tavoiteorientoitunut hyvän tunneälyn omaava ongelmanratkaisija. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, meillä voit myös kyseenalaistaa asioita. Haluat oppia ja kehittää itseäsi. Sinulla on innostunut, positiivinen asenne, hyvä tekemisen meininki ja olet tiimipeluri. Meillä korostuu itsensä johtamisen taidot sekä proaktiivisuus.

 

Toivoisimme, että sinulla olisi

  • Yli 5 vuoden kokemusta tuloshakuisesta B2B -ratkaisumyynnistä sekä asiakkaiden kokonaisuuksien hahmottamisesta. Tiedät, miten asiakkaan tarpeisiin rakennetaan kaupallinen ehdotus maailmanluokan teknologioilla
  • Kokemusta pk-sektorin ja isojen yrityksien myynti- ja hankintamalleista, sekä asiakkaiden liiketoiminnan haasteista ydinprosesseissa eri toimialoilla
  • Kokemusta Automaation eri pääteknologioista, ohjelmistorobotiikasta sekä mahdollisesti sovelluskehityksestä moderneilla lowcode-/no code -työkaluilla
  • Ymmärrystä eri asiakkaiden kehittämisen ja toimittamisen toimintamalleista, sekä ketteristä menetelmistä (SAFE, Scrum)
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Riittävää ammatillista peruskoulutusta (AMK, korkeakouluopinnot, muu)

 

Miksi kannattaa tulla meille töihin?
MPY:n työntekijöiden ja asiakkaidemme mukaan kiistattomasti parasta MPY:ssä on meidän ihmisemme. Meillä myyntiäkin tehdään suurella sydämellä, lähellä asiakasta ja asiakkaan parhaaksi. Kehitämme toimintaa ja palveluitamme aktiivisella otteella, ja meillä pääset näyttämään kykysi ja halutessasi myös kehittämään osaamistasi sekä urakehitystäsi uudelle tasolle. Uratarinoita ja kokemuksia MPY:llä työskentelystä pääset lukemaan kotisivuiltamme. Tutustu myös Instagram-tiliimme, jossa esittelemme arkea MPY:llä!
 

Kiinnostuitko?
Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkka- tai palkkamallitoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 19.12. mennessä. Jos sinulla on tehtävästä avoimia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä Tom Sandell (Liiketoimintajohtaja, Älykäs Automaatio) puhelimella +358 40 503 0355 tai sähköpostitse tom.sandell@mpy.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

MPY

MPY on 135-vuotias kasvava ja kehittyvä asiantuntijayritys, jonka juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme paikallisesti ja valtakunnallisesti palveleva IT-kumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Telecom ja MPY Yrityspalvelut

Meitä on jo yli 160 asiantuntijaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia eri tehtäviin ja paikkakunnille. Lue meistä yrityksenä lisää täällä.

Sähköposti: rekry@mpy.fi
Sijainti: Äyritie 18
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!