Sales Leader, Netvisor Direct Sales

Visma Solutions on kasvanut 20 % vuosittain ja vuoden 2022 liikevaihtomme oli 104 miljoonaa euroa. Suurin osa kasvusta syntyy Netvisor-liiketoiminnastamme. 

Netvisor on markkinoiden johtava taloushallintaohjelmisto, ja asiakaskuntaamme kuuluvat suomalaisyritykset aina pienistä toiminimiyrittäjistä suuriin konserneihin. Kunnianhimoinen tavoitteemme on tehdä Netvisorista Suomen ylivoimaisesti paras ja käytetyin taloushallinnon järjestelmä. 

Suoramyynnillä on tällä matkalla hyvin keskeinen rooli, ja etsimme nyt 15 hengen suora-asiakashankinnasta vastaavalle tiimille uutta vetäjää nykyisen siirryttyä talon sisällä uusiin haasteisiin. Oletko Sinä etsimämme henkilö?

Mikä sinua roolissa odottaa?

 • Toimit ammattimaisen, huippuasiantuntevan ja huumorintajuisen myyntitiimin esihenkilönä.
 • Huolehdit myyntitiimin osaamisen kehittämisestä valmentavalla otteella ja tarvittaessa palkkaat tiimiisi parhaat myyjät.
 • Olet läsnä tiimiläisillesi ja varmistat tiedon sujuvan liikkumisen tiimin ja eri sidosryhmien välillä.
 • Toimit osana myynnin ohjausryhmää ja osallistut koko yrityksen myynnin kehittämiseen.

Netvisorin suoramyynnin vetäjänä tehtävänäsi on raivata esteitä kasvun tieltä ja innovoida uusia tapoja tuottaa lisää asiakasarvoa. Vastaat yhdessä tiimisi kanssa uusasiakashankinnasta ja myynnille asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

 • kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä
 • ymmärrystä taloushallintomarkkinasta ja myynnin tunnusluvuista sekä ohjelmistoliiketoiminnasta
 • soveltuvaa korkeakoulutusta ja johtamiskokemusta esim. tiiminvetäjänä
 • taitoa rekrytoida parhaita kykyjä sekä valmentaa ja innostaa huippumyyjiä
 • strategista ja taktista ajattelukykyä
 • kykyä rakentaa toimintamalleja ja struktuureja
 • tiimipelaajan otteita ja proaktiivisuutta
 • sujuvat kommunikointitaidot niin suomeksi kuin englanniksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän Euroopan suurimmassa SaaS-ohjelmistoja tarjoavassa konsernissa. Pääset vaikuttamaan merkittävän tuotteemme kasvuun ja myynnin kehittämiseen. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten ketterään tekemiseen luo sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Tarjoamme myös koko muun organisaation tuen sekä kattavat työsuhde-edut varmistamaan työn ja vapaa-ajan harmonian - modernit työvälineet, liikunta- ja kulttuuriedun, laajennetun työterveyshuollon, hammashoitoa, hierontaa ja niin edelleen. 

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia ja yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii meiltä rohkeutta, ketteryyttä ja uusien asioiden oppimista joka päivä. Asetamme haastavia tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Haluamme saada työntekijämme loistamaan! 

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi!

Palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi palkkkatoiveineen pikimmiten tai viimeistään 31.3.2023 mennessä!

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa, mutta tuemme myös etätyöskentelyä. Ideaalitilanteessa voisit kuitenkin työskennellä pääosin joko Helsingissä tai Lappeenrannassa, sillä tiimi on jakautunut näille paikkakunnille.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Head of Business Customer Sales Evamaria Ingves, evamaria.ingves@visma.com.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

Visma Solutions Oy

Visma Solutions auttaa jo yli 180 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli 370 huippuasiantuntijaa Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa jo yli 1700 asiantuntijaa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma rakentaa toimivampaa yhteiskuntaa kehittämällä liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja ja palveluja. Parannamme ihmisten arkea sujuvoittamalla ja automatisoimalla yritysten ja organisaatioiden päivittäisiä tehtäviä. 13 500 työntekijää, 1,4 miljoonaa yksityisen ja julkisen sektorin asiakasta Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä 2,08 mrd. euron liikevaihto vuonna 2021 sitouttavat meidät kehittämään toimivia ratkaisuja huomisen tekijöille. www.visma.fi

 

 

Sijainti: Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki / Villimiehenkatu 10, Lappeenranta

Logo

Sales Leader, Netvisor Direct Sales

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!