Sales Manager, Admicom Finland Oy, Helsinki

Sales Manageriksi softan pariin?

Etsimme asiakkaallemme Admicom Finland Oy:lle SALES MANAGERIA talotekniikan toiminnanohjausjärjestelmän myyntiin Helsinkiin.

Admicom on vuonna 2004 perustettu ohjelmistotalo, joka tarjoaa pilvipalveluratkaisuja talotekniikan, rakentamisen ja teollisuuden toimialoille. Asiakkaamme Admicom tarjoaa kevyempää arkea ja kannattavampaa liiketoimintaa! Admicomin toiminnanohjausjärjestelmä ”Adminet” on tarkoitettu talotekniikka-, rakennus- ja teollisuusalan yrityksille, jotka haluavat tehokkaimman ja automatisoiduimman toiminnanohjausjärjestelmän tehostamaan toimintaansa ja kilpailukykyään. Adminet palvelee erityisen hyvin esimerkiksi sähkö-, putki-, ilmastointi- ja rakennusyrityksiä sekä valmistavaa teollisuutta. Asiakkaat ovat valinneet Adminetin, koska se on asiakastoimialojen tarpeisiin rakennettu ja yksi järjestelmä riittää toimistolta työmaalle ja tuotantoon – aina kirjanpitoon saakka.

 

Etsimme nyt Admicom Finland Oy:n myyntitiimiin määrätietoista jo aiemman kokemuksen omaavaa myyjää. Tehtäviisi kuuluu myyntiprosessin hoitaminen ensikontaktoinnista sopimusneuvotteluihin asti. Tehtävässä onnistuminen vaatii tuloshakuista asennetta ja periksiantamattomuutta. Ymmärrät myyntityön lainalaisuudet etkä pelkää tarttua toimeen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sujuvat suulliset sekä kirjalliset suomen kielen taidot. Pystyt tarkastelemaan asioita asiaakkaan näkökulmasta ja haluat ylittää asiakkaan odotukset. 

Talotekniikan Sales Managerin tehtävänä on auttaa asiakkaita menestymään liiketoiminnassaan. 

Odotamme sinulta

  • Näyttöjä menestyksekkäästä uusasiakashankinnasta ja B2B-myynnistä
  • Aktiivista ja tuloshakuista otetta, sekä yrittäjähenkistä asennetta
  • Loistavia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • Asiakaslähtöisyyttä ja nopeaa kykyä hahmottaa asiakkaan tilanne ja tarpeet
  • Kykyä ajatella asiakaslähtöisesti ja perustella ratkaisuja hyötyjen näkökulmasta 

Tarjoamme sinulle

  • Vastuullisen ja merkityksellisen työn kasvavassa yrityksessä
  • Markkinajohtajan työkalut sekä monipuoliset palvelukonseptit
  • Kattavat henkilöstöedut, mm. matkapuhelinetu, liikunta- ja kulttuurietu
  • Vakituinen ja kokoaikainen työ joustavalla työajalla sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
  • Kannustavan tulospohjaisen palkkauksen (kiinteä + provisio)

Admicomissa vallitsee tekemisen meininki ja yrityksessä autetaan toinen toistaan. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, niin tiimikaverit auttavat ja esihenkilön tuki on läsnä. Admicom on yhteisö, jossa kaikki istuvat saman pöydän ääressä. Admicomilla pääset kehittämään osaamistasi ja pääset mukaan mahtavaan työyhteisöön, jossa varmasti viihtyy.

Kutsumme sopivia hakijoita haastatteluun jo hakuprosessin aikana. Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, voit soittaa suoraan ValtaGroupissa Olli-Pekka Niemitalolle, p. +358 400 736 273 tai lähetä sähköpostilla yhteydenottopyyntö olli-pekka.niemitalo@valtagroup.fi 


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

ValtaGroup

ValtaGroup Oy aloitti toimintansa v. 2021 alan ammattilaisten vetämänä. Olemme rekrytoinnin ja asiakaspalvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu välittäjä. Palvelemme niin työnhakijoita kuin tilaavia asiakasyrityksiä kattavasti läpi Suomen.

Palveluihimme kuuluu henkilöstövuokraus, rekrytointi, valmennus- ja koulutuspalvelut. Autamme myös oppisopimusrekrytoinneissa.

Logo

Sales Manager, Admicom Finland Oy, Helsinki

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!